ŠIPTARI PRETE VUČIĆU I SRBIJI: Jači smo nego 99, naoružavamo se najsavremenijom opremom (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

21. 03. 2024. u 21:20

BIVŠI ministar odbrane lažne države Kodsova Armend Mehaj brutalno je zapretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rekavši da je tzv. Kosovo jače nego 1998-1999. i da se oprema najsevremenijim naoružanjem.

ШИПТАРИ ПРЕТЕ ВУЧИЋУ И СРБИЈИ: Јачи смо него 99, наоружавамо се најсавременијом опремом (ФОТО)

Foto: Printskrin

Mehaj je naveo da jačanje takozvane kosovske policije i drugih organa bezbednosti pokazuje zrelost i jačanje tzv. kosovske države protiv njenog suvereniteta.

- Vučićeve pretnje državnosti, suverenitetu i teritorijalnom integritetu Kosova su trajne i predstavljaju dokaz da se srpska država nije promenila, već je samo nastavila hegemonističku srpsko-velikosrpsku politiku.Podsećam srpskog predsednika da je Kosovo višestruko jače nego 1998-1999, a pre svega u izgradnji svojih vojnih kapaciteta. Naoružavanje ovih poslednjih najsavremenijim naoružanjem je u najmanju ruku dokaz da je naša zemlja jača nego što se na prvi pogled čini. Isto tako, jačanje kosovske policije i drugih organa bezbednosti pokazuje zrelost i jačanje države Kosovo protiv njenog suvereniteta - rekao je Mehaj.

Foto: Printskrin

 

Dok je dodao da je bezbednost takozvane Republike Kosovo na najboljem mogućem nivou.

- Uveravam sve građane Republike Kosovo, da je naša bezbednost na najboljem mogućem nivou, to je zahvaljujući povećanju kapaciteta naše vojske, naše policije i obaveštajnih službi Kosova, ovo povećanje je napravljeno zahvaljujući podršci NATO-a i Sjedinjenih Američkih Država. Naši građani treba da spavaju mirno, kako je rekao moj prijatelj i veliki prijatelj Kosova, američki ambasador Džef Hovenier - rekao je Mehaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (64)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)