"JOŠ JEDNA KURTIJEVA PREVARA" Vučić o referendumu o smeni gradonačelnika na severu KiM

Novosti onlajn

09. 03. 2024. u 12:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je referendum o smeni gradonačelnika u četiri opštine na severu Kosova i Metohije još jedna prevara premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

ЈОШ ЈЕДНА КУРТИЈЕВА ПРЕВАРА Вучић о референдуму о смени градоначелника на северу КиМ

Foto: Novosti

Vučić je rekao da će o tome detaljnije govoriti narednih dana.

Najavljujući da 15. marta u Beograd dolazi specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Miroslav Lajčak, Vučić je kazao da će posle tog sastanka objasniti šta planira Kurti.

- Obratiću vam se 16 ili 17. marta posle razgovora sa Lajčakom - naveo je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara tokom obilaska Vojnotehničkog instituta u Žarkovu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!