VELIKI BORAC ZA EU DEMOKRATIJU BRANI ANTIĆA: Femić pohvalno o predsedniku Vojnog sindikata - za koga "Politiko" tvrdi da je ruski špijun

Novosti onlajn

05. 03. 2024. u 10:20

VELIKI borac za zapadne vrednosti i demokratiju Evropske unije jutros je u autorskom članku za beogradski medij branio Novicu Antića, predsednika Vojnog sindikata Srbije, koji je osumnjičen za proneveru velike sume novca.

ВЕЛИКИ БОРАЦ ЗА ЕУ ДЕМОКРАТИЈУ БРАНИ АНТИЋА: Фемић похвално о председнику Војног синдиката - за кога Политико тврди да је руски шпијун

Foto: Printscreen

Naime, Femić je u svom članku stao u odbranu uhapšenog Antića, koga je list "Politiko" u analizi okarakterisao kao ruskog špijuna, bliskog ruskim bezbednosnim službama. 

"Još u oktobru 2023, srpski državljanin Novica Antić — aktivni „agens uticaja“ koji je svesno blisko sarađivao sa ruskom bezbednosnom agencijom, prema dokumentima — održao je sastanke sa evropskim zvaničnicima u Briselu, a posebno sa poslanicima Evropskog parlamenta. Među tim poslanicima EP bili su nemačka poslanica Zelenih Viola fon Kramon-Taubadel, poslanica italijanskih socijalista i demokrata Alesandra Moreti i Vladimir Bilčik, slovački član Grupe konzervativne Evropske narodne partije, navodi se u saopštenju za štampu i fotografiji koju je POLITIKO video. U obaveštajnom brifingu nema ničega što bi sugerisalo da su Moreti, Bilčik i Fon Kramon-Taubadel znali za Antićeve veze sa FSB-om kada su se sreli sa njim", navodi "Politiko" o Antiću. 

Foto: Printskrin

Podsetimo, prethodnih dana svedoci smo brojnih neistina koje su Novica Antić i Predrag Jevtić, osumnjičeni i pritvoreni rukovodioci vojnog sindikata, iznosili u javnosti protiv državnih organa koji su profesionalno i detaljno dokumentovali njihove pronevere.

U svojim izjavama obmanjivali su javnost da se terete da su članovima dodeljivali sindikalne pozajmice, što ne odgovara istini već se radi o drugom vidu kriminala od strane osumnjičenih lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)