SRPSKA LISTA: Kurtijevi Srbi po direktivi lažima napadaju predsednika Vučića i Srbiju

Novosti online

02. 03. 2024. u 19:48

SRPSKA Lista oglasila se povodom današnjeg obraćanja naciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića i reagovanja Kurtijevih Srba.

СРПСКА ЛИСТА: Куртијеви Срби по директиви лажима нападају председника Вучића и Србију

Foto: Srpska lista

KAO što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas podrobno objasnio i najavio javnosti kako će petokolonaši, ljigavci i poslušnici teledirigovani spolja zbog sveukupne političke situacije krenuti sa neosnovanim napadima i lažima na njega lično i našu Srbiju, sa ciljem slabljenja našeg položaja a u svetlu pritisaka po pitanju Kosova i Metohije, nije prošlo mnogo da se oglase Kurtijevi saborci i bliski saradnici Marko Jakšić i Momčilo Trajković i salvom uvreda i bezočnim lažima napadnu predsednika Vučića, Srpsku listu i državu Srbiju.

Koristeći isti rečnik kao i Aljbin Kurti, koji im izgleda sastavlja saopštenja, bira kadrove i pruža punu podršku u napadima na Srbiju, i ove aveti političke istorije su stale da poslušno pred Kurtijem pljuju po Srbiji.

Naravno, previše je laži s njihove strane izrečeno, a premalo reči opisati kako su lagali, pa na primer u svom saopštenju kriju svog prijatelja Nenada Rašića, Kurtijevog ministra koji je glasao za otimanje zemlje od srpskih domaćina, lažno predstavljajući da je to uradio Goran Rakić. Sliku sa tog glasanja na kojoj se vidi kako Rašić glasa za otimačinu srpske zemlje, dostavljamo u prilogu.

Kriju ove aveti prošlosti iz zone sumraka kako su direktno učestvovali u promeni etničke strukture u Čaglavici a u sklopu preduzeća Ratar, te Momčilo Trajković kao “veliki Srbin” i danas protiv države Srbije zastupa Albance sumnjive prošlosti u nadi da će oteti još neki dinar iz budžeta države Srbije.

Kriju Jakšić i Trajković kako su sa Kurtijevim ministrom Rašićem i savetnicom Radom Trajković bili deo Đilasove grupe “1 od 5 miliona” i zajedno radili na razbijanju srpskog jedinstva i sloge koju smo teškom mukom pod barjakom Srpske liste i države Srbije izgradili. Zašto Jakšić i Trajković ne pozovu svog pajtosa Rašića i drugaricu Radu da podnesu ostavke, a ne da služe Kurtiju koji želi da protera sve srpsko? Ili bar da ubede svog pajtosa Nenada Radosavljevića koji je savetnik lažnom gradonačelniku Hetemiju da napusti uzurpiranu opštinsku zgradu u Leposaviću. Ako se zna da Jakšić i Trajković nisu bili u Beogradu 26. maja, onda je jasno ko je na teren doveo Kurtijeve specijalce i lažne gradonačelnike na sever. Ko je Kurtiju preko savetnice Rade došapnuo da se upadne u opštine, i čiji drug, Nenad Radosavljević zaslužuje mesto savetnika Hetemiju u Leposaviću.

Umesto da daju odgovore na ove konrektne stvari, Jakšić i Trajković bi da se vrati vreme zla u kome su vladali, otimali od naroda, grabili od stranaca, čerupali Srbiju i glumili patriote. Da se vrate dani kada su bili gospodari života i smrti i tuđu decu gurali u sukobe na mostu i mnogim drugim mestima glumeći stratege i kvazi patriote, uvek skrivajući sebe i svoju decu. Ne znaju ni Trajković i Jakšić kako je da se iz prvih redova bori za Srbiju, stavljajući sebe ispred svih, jer su oni prvi bili samo kada se otimalo i jelo, a ne kad se borilo. Ta mesta su bila rezervisana za sirotinju.

Verujemo da će laži koje su izgovorili biti dovoljne da im Kurti da još neko savetničko mesto, ali će sigurno biti dovoljno da ostanu upisani u knjigu srama i jada srpskog roda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (41)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024