DOK SE SRPSKA DECA LJULJAJU, KURTIJEVI SPECIJALCI NOSE DUGE CEVI: Pogledajte upad tzv. kosovske policije u Goraždevcu (FOTO)

Novosti online

02. 02. 2024. u 14:54

OVO je svakodnevica srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a slike su nastale tokom današnjeg upada Kurtijeve policije u Goraždevac.

ДОК СЕ СРПСКА ДЕЦА ЉУЉАЈУ, КУРТИЈЕВИ СПЕЦИЈАЛЦИ НОСЕ ДУГЕ ЦЕВИ: Погледајте упад тзв. косовске полиције у Гораждевцу (ФОТО)

Foto: Novosti

U trenutku upada tzv. kosovske policije u opštinu, dete se ljulja na ljuljašci, dok se iza vide Kurtijeve duge cevi.

Takozvana kosovska policija upala je danas u objekat Privremenog organa opštine Peć koji se nalazi u Goraždevcu. Zastava Republike Srbije uklonjena je sa ovog objekta.

Upad naoružanih pripadnika tzv. kosovske policije u Privremene organe u Goraždevcu, u mestu Osojane i selu Vidanje, nastavak je etničkog čišćenja i zatiranja Srba na Kosovu i Metohiji u direktnoj režiji Aljbina Kurtija pred očima kompletne međunarodne zajednice, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Foto: Novosti

Srpska lista je saopštila da je očigledno da režim Aljbina Kurtija želi da po principu blickriga protera srpske institucije, SPC i srpski narod, koristeći pasivnost zapadnih centara moći.

Srbija će u ponedeljak podneti zahtev za održanje posebne sednice Saveta bezbednosti UN, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave