BUGAJSKI OKOM - ĐILASOVCI SKOKOM: Posle pretnji Srbiji konačno otkriven pravi moto protesta - novi Majdan

Novosti online

29. 12. 2023. u 20:43

JANOŠ Bugajski, saradnik fondacije Džejmstaun i zagovornik toga da Srbija prizna lažnu državu Kosovo, uputio je zlokobne pretnje Srbiji i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

БУГАЈСКИ ОКОМ - ЂИЛАСОВЦИ СКОКОМ: После претњи Србији коначно откривен прави мото протеста - нови Мајдан

Foto: Novosti

- Što se Vučića tiče, on toliko zavisi od Moskve sada, da nam čak govori da ako ne podržite mene na ovim izborima, onda će situacija biti još gora. O kakvim izborima onda mi govorimo, o kakvoj stranci mi to govorimo koja zavisi od ultranacionalista koji podržavaju ratne zločince u Kremlju. U Srbiji je potreban drugi Majdan, druga revolucija. Ako se stranka ne može reformisati i ako ne izgubi izbore, jedini izbor je da urade ono što su Ukrajinci uradili kad su zbacili svoju koruptivnu vladu koja je bila povezana sa Moskvom - rekao je Bugajski.

Pretnje poslušajte na priloženom video-snimku od 11. minuta gostovanja:


Dvanaesti protest Đilasove opozicije okupljene oko koalicije "Srbija protiv nasilja" u Beogradu, a na kojim ponovo okupljeni predstavnici bivšeg režiam onemogućavaju kretanje građana Beograda i to pred Novu godinu, stigao je i do studenata koji su danas blokirali deo prestonice.

Sramno je to to što se među pristalicama mogla videti zastava sa zabrinjavajućim natpisom, kojom su priznali svoje namere.

Naime, na protestu se vijorila i zastava na kojoj je pisalo "EUROMAIDAN Serbia".

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije