TERZIĆ O JOVANOVIĆU: Marioneta kojom upravljaju Đilas i Šolak

Novosti online

01. 12. 2023. u 19:20

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić poručio je da je za nemoć srpske države od 2000. do 2012. kriva politika koju je vodio DSS i Miloš Jovanović.

ТЕРЗИЋ О ЈОВАНОВИЋУ:  Марионета којом управљају Ђилас и Шолак

Foto: SNS

Sva nemoć srpske države, ekonomski bankrot i trgovina srpskim nacionalnim interesima u periodu od 2000. do 2012. godine ogleda se kroz katastrofalnu politiku koju je u to vreme vodio Miloš Jovanović i DSS sa ostalim otporaškim kadrovima, čija su mišljenja baš kao i danas formirana od strane političkih komesara srbofobnih ambasada.

I da ih Aleksandar Vučić uz podršku naroda 2012. godine nije oterao na smetlište političke i društvene scene gde im je i mesto, ništa od Srbije ostalo ne bi, jer svoj politički put su započeli oslobađanjem Aljbina Kurtija, braće Mazreku i Fljore Brovine, zarad kako kaže Miloš Jovanović "otopljavanja odnosa sa Zapadom", jer usluga za nasilnu podršku u sprovođenju obojene revolucije mora da se vrati strancima, te su se shodno tome ubice i silovatelji srpske dece, nasmejani i sa uzdignuta dva prsta vratili u Prištinu upravo zahvaljujući istaknutim kadrovima DSS-a.

Naravno to im nije bilo dovoljno, pa su u skladu sa zahtevima stranih mentora nastavili istim putem, što je podrazumevalo nemo posmatranje pogroma i etničkog čišćenja Srba sa KiM 2004. godine. Uz to politički su satrli srpski faktor na Balkanu i ostavili nas kao narod bez industrije, armije i izlaza na more isporučivši celo srpsko vojno i političko rukovodstvo Hagu.

Jasno je na tajkunskoj televiziji Miloš Jovanović podvukao da je neminovna saradnja sa onima koji temelje politiku na tome da je srpski narod genocidan, da je Kosovo nezavisno i da su sankcije Rusiji prvo što će uraditi ukoliko 18. decembra instaliraju svoje kadrove na najviše funkcije u državi. Grdno se varaju desni autošovinisti da srpski narod nije svega toga duboko svestan i da je svima potpuno jasna jednačina: Glas za Miloša Jovanovića je glas za anrho-liberalne marionete kojima upravljaju Đilas i Šolak.

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije