JUČE ŠEŠELJ, DANAS ĐILAS: Još jedno licemerstvo Dragana Bjelogrlića (VIDEO)

Novosti online

09. 11. 2023. u 18:58

GLUMAC i reditelj Dragan Bjelogrlić već nekoliko dana nalazi se u žiži javnosti, ne zbog svojih umetničkih dostignuća već zbog dvoličnosti na koju mu građani Srbije već danima ukazuju. Naime, Bjelogrlić je jedan od autora i potpisnika nekakvog proglasa „protiv nasilja“, a zaboravio je da je cela Srbija gledala kako pesniči reditelja Predraga Antonijevića.

ЈУЧЕ ШЕШЕЉ, ДАНАС ЂИЛАС: Још једно лицемерство Драгана Бјелогрлића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Potpisivanjem i promocijom tog proglasa, Bjelogrlić u stvari poziva građane da na izborima 17. decembra glasaju za listu Dragana Đilasa, a sada je u javnost isplivao video snimak Dragana Bjelogrlića i predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja! Naime, na videu koji je nastao dok je Bjelogrlić kao producent snimao jednu seriju u centru Beograda, vidi se kako u očigledno dogovorenu posetu, dolazi predsednik radikala i više nego srdačno se pozdravlja sa Bjelogrlićem.

- Jesi ti ovo isto snimao kod nas tamo - započeo  je Vojisalv Šešelj. - Da, da, jeste. Imam ovoga generala, veliki ruski glumac. Hoćete da vas upoznam? - uzvratio je Bjelogrlić Šešelju, i poveo ga da se upozna sa ruskim glumcem Aleksandrom Galibinom. Onda se desila i zanimljiva situacija kada je među glumcima u Bjelogrlićevoj ekipi, Vojislav Šešelj prepoznao i jednog svog člana! „Koji je vaš član“, pita ga Bjelogrlić. „Evo ovaj. Rus, ali član naše stranke“, odgovorio mu je Šešelj na šta je Bjelogrlić uzvratio osmehom.

Nakon srdačnih pozdrava, kako se navodi u televizijskom prilogu, Vojislav Šešelj je sa seta ispraćen gromoglasnim aplauzom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)