MILOŠ VUČEVIĆ NA SKUPU U PIROTU: Izbor je jasan - Srbija ne sme da stane, zbog naše dece, naših unuka, zbog nas (FOTO/ VIDEO)

Novosti online

09. 11. 2023. u 16:38

DRUGI predizborni skup liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ održava se danas u Pirotu, a na binu je izašao i okupljenima se obratio i Miloš Vučević, predsednik Srpske napredne stranke i prvi na listi SNS na predstojećim izborima 17. decembra.

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ НА СКУПУ У ПИРОТУ: Избор је јасан - Србија не сме да стане, због наше деце, наших унука, због нас (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: Tanjug

- Dragi prijatelji, hteo bih da vas zamolim samo za jednu stvar. Da svi zajedno uradimo sve što možemo, da ne stavimo na kocku sudbinu Srbije 17. decembra. Da ne upropastimo i ne poništimo ono što smo svi zajedno uradili prethodnih 10 godina - rekao je Vučević. - Hteo bih da vas zamolim da razumemo istorijsku odgovornost koju naa generacija ima, koju imam prema budućim generacijama. Naravno i prema sadašnjoj generaciji.

Kako je naglasio, ovo jesu sudbinski izbori, ali je izbor suštinski jasan i jednostavan.

- Sa jedne strane imate našu listu  „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“, imate politiku, imate rezultate. Imate ljude, energiju, listu koja nije stranačka, imate listi koja nije čak ni koaliciona, nego jača od toga. To je front, pokret, to je Srbija. I sa druge strane imatnje bukvalno sve druge. Imate lažne evropejce, koji bi prvi dan uveli sankcie Rusima, priznali Kosovo, ušli u NATO Alijansu. Imate lažne patriote koji bi se istog dana posle izbora ujedinili sa ovima prvima - rekao je on.

Kako je dodao, oni koji ne nude ništa osim mržnje, koji imaju prezir prema sopstvenom narodu, neodgovornost prema sopstvenoj državi.

- Imaju mržnju prema svakome ko misli drugačije od njih - naglasio je Vučević. - Najočiglednije je u primeru prema Aleksndru Vučiću i celoj njegovoj porodici, nikada nismo videli tak nivo divljačke, nepatvorene mržnje, ne samo prema čoveku koji vodi ovu državu i politiku ove države, nego i prema njegovoj majci, prema njegovom ocu. A ni tu nije bio kraj, nego udrimo na maloletno dete. To nije napad na roditelje ili dete Aleksandra Vučića. To je napad na sve naše majke, na sve naše očeve, na svu našu decu. I njihovu decu sutra.

Vučević je još jednom naglasio da je izbor suštinski veoma jednostavan.

- Izbori su sudbonosni, ali izbor je jednostavan - rekao je. - I molim vas još jednom da uradimo sve što možemo, da razgovaramo sa komšijama, prijateljima, rođacima, kumovima, poznanicima, znanima i neznanima. Da objasnimo i kažemo o čemu i za šta se glasa 17. decembra. da ovde nije pitanje broja procenta, mandata, obde nje pitanje matematike i statistike.

Dodao je da je "Ovde u pitanju život Srbije, život svih nas".

- Ovde je u pitanju sudbina Srbije. Ako budemo tako pristupili, ako budemo tako radili, siguran sam da ćemo 17. decembra imati sjajne vesti, da će Srbija vrlo jasno kazati - Ne mržnji, ne neradu, ne patriotizmu - rekao je predsednik SNS. - Da će da kaže da Srbija ne sme da stane. Da ne sme da stane zbog svakog novog metra i kilometra auto-puta i puta, zbog većih plata i penzija, zbog boljeg standarda, zbog više bolnica i kliničkih centara, više škola, obdaništa, sportskih centara i stadiona.

Zaključio je da Srbija ne sme da stane zbog građana Srbije i Srba, gde god da žive.

- I zato, nema odustajanja. Nema predaje, nema umora. Nema dosade, gore glave, pogled pravo i olovke u ruke, 17. decembra broj jedan  „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“. Ne sme da stane zbog naše dece i zbog naših unuka. Zbog Srbije, zbog svih nas, u pobede! Živela Srbija! - poručio je na kraju Vučević.  

BONUS VIDEO - VELIKI APLAUZ ZA VUČIĆA: Predsednik stigao na skup u Pirotu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!