"DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMEŠNO..." Božić - Đilas, Boško, Miloš i njima slični pustošili bi Srbiju

Novosti online

05. 11. 2023. u 16:24

"O principima u politici govore Jovanović i Obradović? Da nije tužno bilo bi smešno!" poručila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ДА НИЈЕ ТУЖНО, БИЛО БИ СМЕШНО... Божић - Ђилас, Бошко, Милош и њима слични пустошили би Србију

Foto privatna arhiva

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Za nekoga ko je Đilasu ljubio skute u takozvanom Savezu za Srbiju, Boško Obradović je naprasno postao gadljiv na saradnju sa strankama iz proevropske opozicije. Jedini razlog takvom ponašanju može biti u činjenici da je ovoga puta gazda Đilas pod svoje skute stavio i Miloša Jovanovića. Ali sigurna sam da će ubrzo i Bošku naći "meru".

To makar nikada nije bio problem.

Međutim, cena koju su na sebe stavili odavno je na rasprodaji među stranim diplomatama, te vidimo da predavanja o patriotizmu dobijaju isključivo obijajući pragove ambasada.

Dokazali su više puta da njima nije važno kakvu politiku zastupaju i koje vrednosti brane i da im je jedina politika utrkivanje u tome ko će masnije da slaže i oblati ime Aleksandra Vučića. Bitno im je samo kako da se dočepaju vlasti kako bi opravdali očekivanja stranih mentora, dok im narod i srpski interes služe samo za potkusurivanje u pregovorima oko koalicija koje bi očigledno sklopili i sa crnim đavolom, samo da mogu da se vrate i zahvate duboko u džepove građana.

Žeton patriote poput Boška Obradovića i Miloša Jovanovića, nemaju očigledno problem da sarađuju sa onima koji govore da su Srbi genocidan narod, da je tzv. "Kosovo" nezavisna država, a Srbija najveći krivac za NATO agresiju 1999. godine. Još je tužnije da o principima i nacionalnim interesima govori čovek koji je na slobodu pustio 1800 šiptarskih terorista, braću Mazreku i samog Aljbina Kurtija. Isti onaj koji je zaslužan za najpogubniji deo pregovaračke politike kada govorimo o Kosovu i Metohiji, onaj koji je stavio granicu između Srba i Srba i onaj koji je svojim postupcima popločao put tzv. "samoproglašenju nezavisnosti Kosova".

Svi oni su dve strane jedne iste ploče koja se vrti onoliko koliko je gazda Đilas spreman da plati i tu više nema nikakve razlike, a danas su i više nego spremni da prodaju veru za večeru ne bi li udruženi mogli da nastave sa pljačkom koju je Đilas patentirao kao gradonačelnik Beograda ojadivši budžet za 619 miliona evra.

Jovanović ili Obradović, sasvim je svejedno. Zarad ponovnog pljačkanja Srbije udružiće se i kuso i repato kako bi nastavili tamo gde su 2012. godine stali; Obradović kod pljačke Kolubare, Jovanović kod prodaje srpskih interesa naroda sa Kosova i Metohije za šaku dolara.

Zato će 17. decembra građani birati između ponosne i samostalne Srbije, Srbije budućnosti i nade na onom putu koji je Aleksandar Vučić zacrtao još 2012. godine i između Srbije koju bi Đilas, Boško, Miloš i njima slični pustošili dovodeći zemlju na rub propasti i bankrota" zaključuje Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave