PANTIĆ: Pajtić izlazi iz mišje rupe po narudžbini

Novosti online

03. 11. 2023. u 22:19

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Biljana Pantić, odgovorila je Bojanu Pajtiću povodom najnovijih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ПАНТИЋ: Пајтић излази из мишје рупе по наруџбини

Foto: Printskrin/Instagram/biljana_pantic_pilja

- Skandalozno je da Bojan Pajtić, koji se predstavlja kao univerzitetski profesor, doktor pravnih nauka a do juče je bio na čelu AP Vojvodine i perjanica Demokratske stranke, opravdava brutalne napade na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu na početku izborne kampanje u tajkunskim medijima.

Bojan Pajtić je ponovo izašao iz svoje mišje rupe u koju se sakrio i iz koje izađe po narudžbini da pljuje po Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, pokušavajući da se sakrije iza svoje akademske titule dok daje političke izjave.

Građani Srbije se sećaju i Pajtića i svih afera koje je ostavio iza sebe dok je bio neprikosnoveni vladar u Vojvodini. Šesnaest godina, sve ukupno, na kraju sa šest posto podrške.

Ali Pajtića nije to sprečilo da širi nepotizam i familijarno upravlja po Vojvodini.

Niko od članova porodice Vučić nije na javnoj funkciji a trpe beskrupulozne napade na dnevnom nivou ali zato je Pajtić svoju suprugu postavio na čelo Urgentnog centra Vojvodine.

Još se broji šteta i pustoš koju je Pajtić ostavio u vojvođanskim fondovima i Bankama.

Ni decu sa posebnim potrebama nije poštedeo pa je ostala pustoš i u Heterlendu i pravnosnažna, osuđujuća presude protiv osoba koje je lično Pajtić postavio dok je bio na čelu Upravnog odbora Fonda za kapitalna ulaganja.

Bojan Pajtić je danas nadmašio samog sebe jer je dokazao da mu nije sveta ni porodica političkih protivnika.

Dokazao je Pajtić i da su se svi urotili u najprljavijoj kampanji protiv Aleksandra Vučića.

I baš zbog takvih, Srbija ne sme i neće stati, do pobede, 17. decembra - navela je Pantić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!