CVETA LJUBAV NATO OPOZICIJE I LAŽNIH PATRIOTA! Boško Obradović i Pavle Grbović najavili da će u koaliciju (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2023. u 23:45

PREDSEDNIK Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, gostujući u "Utisku nedelje" koji se emituje na tajkunskoj televiziji Nova s, rekao je da očekuje da će i "desničari“ pružiti podršku u rušenju Srpske napredne stranke sa vlasti u Beogradu, sa čime se složio lider Dveri Boško Obradović.

ЦВЕТА ЉУБАВ НАТО ОПОЗИЦИЈЕ И ЛАЖНИХ ПАТРИОТА! Бошко Обрадовић и Павле Грбовић најавили да ће у коалицију (ВИДЕО)

Foto Tanjug

– Ja sam potpuno siguran da 18. decembra u Beogradu neće SNS biti na vlasti i verujem da će i druga grupacija podržati tu promenu vlasti – rekao je Grbović, sa čime se složio Obradović:

– U Beogradu, naravno, da treba smeniti ovu vlast i o tome ćemo razgovarati – rekao je on.

Predsednik je danas na papiru nacrtao šta je ideja opozicije i kako stvari stoje u ovom trenutku, a kako opozicija želi da bude sredinom decembra, na izborima.

- Zato će Šolakovi mediji voditi kampanju protiv SNS i to ne za građansko društvo i podršku samo evropskom sektoru, nego će na kraju da budu kao što je jednom rekao ruski ambasador za ovakvu ulogu desnice - korisni idioti - istakao je predsednik Srbije.

Podsetimo, predsednik Pokreta slobodnih građana i jedan od lidera prozapadnih protesta u Srbiji Pavle Grbović pre nekoliko meseci žestoko je napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer vodi samostalnu politiku, a zatim je pomenuti opozicionar priznao Kosovo kao nezavisnu državu!

(Informer.rs)

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!