NIJE MOGAO DA ZAVRŠI NI ŠKOLU BEZ POPRAVNIH: Vučić o Aleksiću - "Sada hoće da postane glavni u društvu"

Novosti onlajn

22. 10. 2023. u 12:06

GOSTUJUĆI u jutarnjem programu na Pink televiziji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je ponašanje predstavnika opozicije. Vučić je rekao da Miroslav Aleksić nije mogao da završi ni školu bez popravnih ispita, a sada hoće da postane glavni u društvu.

НИЈЕ МОГАО ДА ЗАВРШИ НИ ШКОЛУ БЕЗ ПОПРАВНИХ: Вучић о Алексићу - Сада хоће да постане главни у друштву

Foto: Printskrin

- Nekada je to radio tako što bi zapalio cigaru, ali ja ga molim da ne radi to u vođenju državom. Evo, sada će on da mi objasni šta je Kina - kaže on.

Na izjavu Aleksića da Evropa neće blagonaklono gledati na potpisivanje ugovora sa Kinom, Vučić da zemlja nije dovedena u problem.

- Njihova poruka građanima je da će oni biti resavska škola prepisivača, radiće sve što im se kaže. Kinu zaboravite, Rusiju zaboravite, radićemo sve kao druge zemlje. Pa šta će vam vlada za to? Vi se bavite onda kombinacijama, pljačkajte, kao što je sa tastom radio. On crta građanima u Srbiji, da će on da radi nešto samo da se nikome ne zameri. Jesam li ja ugrozio Srbiju bilo kakvim sankcijama? Ne. Jesmo li doveli zemlju u bilo kakav problem? Ne - rekao je on.

Predsednik je dodao da je zastrašujuće za celo društvo što Miroslav Aleksić daje ovakve izjave.

- Milošević je svojevremeno zamerio Draganu Tomiću kada sam ja 1993. godine završio u radikalima. On im je na nekom gradskom odboru zamerio kako nisu uhvatili ovog "malog mršavog Vučića" da bude u SPS, nego je otišao u SRS. Onda ih je Milošević pitao: "Čime se bavite ako njega niste primetili na Pravnom fakultetu?". Tako je ozbiljna politika bila. A pogledajte danas šta se radi - kazao je Vučić.

On je rekao da izbori neće biti tako laki za opoziciju, iako imaju medijsku i finansijsku podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (82)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja