TERZIĆ: Ponoš najpoznatiji NATO sluga

Novosti onlajn

18. 10. 2023. u 13:20

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić u svom novom saopštenju osvrnuo se na Zdravka Ponoša.

ТЕРЗИЋ: Понош најпознатији НАТО слуга

Foto: Srpska napredna stranka

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Sve što je u svom životu zaradio i odbranio hrvatski državljanin Zdravko Ponoš i to kao najpoznatiji NATO sluga i korisni idiot zapadnih ambasada u Srbiji, svodi se na par stanova i garaža u centru Beograda. To je Ponoševa cena za zadatak koji je podrazumevao razaranje srpske vojske u miru, onako kako NATO nije uspeo u ratu.

Za razliku od Vučića koji ne da na Srbiju i celoj međunarodnoj zajednici saspe istinu u lice, koja podrazumeva da će Srbija pored svih pritisaka, ponosno voditi suverenu i slobodnu politiku, imunu na uticaje spolja, Zdravko Ponoš je izabrao da se divi srbofobnim krugovima, koji ga opet lažu kao što su ga slagali da će Vučić uvesti sankcije RF do 3. aprila 2021. godine. Očigledno je da NATO potrčko puca od muke i stresa, jer je Vučić u Kini izborio konkretne i važne sporazume za srpsku državu, koji će doprineti daljem ekonomskom, vojnom i političkom snaženju naše otadžbine u svim sferama društvenog života.

Što se KiM tiče jasno je da su perjanice novog DOS-a na istom zadatku kao i Aljbin Kurti, jer su im isti i nalogodavci i finansijeri. Shodno tome hrvatski državljanin Ponoš i ostatak lopovske ekipe iz bivšeg režima, sramno svoje stavove ravnaju prema njemu i urušavaju principe ZSO koji podrazumevaju zaštitu individualnih i kolektivnih prava Srba na KiM. Inače, da je ZSO dobra za Prištinu i Ponoševog sabrata Kurtija, on bi je koliko juče osnovao i ne bi od te obaveze bežao 11 godina.

Za potencijalno članstvo lažne države u NATO neka se hrvatski državljanin obrati svojim mentorima koji su kroz Međunarodne kontakt grupe radili na izgradnji lažne države, isključivo protiv srpskih nacionalnih interesa. Činjenice i rezultati političke borbe na KiM jasno ukazuju da je Vučić glavna smetnja i prepreka i Kurtiju i NATO slugama poput Ponoša, upravo zato što je sprečio ulazak tzv. Kosova u organizacije koje su u sistemu UN kao što je INTERPOL i UNESKO, ali i da je direktno zaslužan za to što je 28 država članica UN povuklo odluku o priznanju lažne države.

Aleksandar Vučić svoju budućnost vezuje samo za Srbiju, za srpski narod i KiM u sastavu Srbije, zbog čega ima i imaće apsolutnu i neprikosnoveni podršku, a budućnost Zdravka Ponoša je jasna i zavisi isključivo od srbofobnih ambasada", ističe Terzić.

BONUS VIDEO:

TO MOGU SAMO NOVOSTI: Za vrh novinarstva, vrh najviše zgrade!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)