TERZIĆ O JOVANOVIĆU: Glas za njega biće glas za Dragana Đilasa

Novosti onlajn

17. 10. 2023. u 13:20

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem o Milošu Jovanoviću i Draganu Đilasu.

ТЕРЗИЋ О ЈОВАНОВИЋУ: Глас за њега биће глас за Драгана Ђиласа

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti : 

"Karte se otvaraju i postaje jasno da će na predstojećim izborima u decembru, glas za Miloša Jovanovića biti glas za Dragana Đilasa. Objasnio je Jovanović na tajkunskoj televiziji do detalja da mu nedostaje ono vreme kada je u antisrpskoj koaliciji sa Đilasom vređao nacionalno dostojanstvo našeg naroda.

O tome najbolje sada svedoči i podrška koju je Jovanović pružio onima koji zahtevaju uvođenje sankcija predsedniku sopstvene države u nekakvom "dogovoru za pobedu" u kojem ponovo nije bilo ni jedne jedine rečenice gde se pominje KiM i nasilje koje Aljbin Kurti sprovodi nad našim narodom.

Nije tu po sredi nikakva ideologija, već se radi o ličnim interesima kako onih sa leva, tako i onih lažnih patriota poput Jovanovića sa desna. Zajedno su čitavih 12 godina Đilas i Jovanović uništavali Srbiju i doveli je na rub bankrota. Rame uz rame su Đilas i Jovanović na protestima protiv Srbije šetali sa Kurtijevom Radom, Alijinim snajperistima i hrvatskim vijećnicima kako bi srušili Srbiju i to je za svakog čestitog patriotu dovoljan pokazatelj da takvi ne smeju imati podršku naroda, jer u suprotnom od Srbije ništa ne bi ostalo.

Sada po već viđenom scenariju i za račun stranih ambasada žele da uz pomoć mentora iz inostranstva, dođu do ucenjivačkog potencijala, kako bi nastavili tamo gde su stali 2012. godine, a rezultat te njihove zajedničke i pogubne politike sveo se na uništavanje naše armije, industrije uz kastraciju srpskog faktora na Balkanu, da bi na kraju te epizode kukavički "vratili" mandat narodu i pobegli, naravno sa punim džepovima i stanovima od odgovornosti.

Dobro je poznato da niko u njihovo vreme iz regiona ništa Srbiji nije zamerao, jer smo kao država bili slabi i poniženi. Sada im smeta ekonomski i politički snažna Srbija koja se podigla, a smeta im i Aleksandar Vučić kao predsednik ponosne Srbije, koja se ne izvinjava svima i svakome u regionu za nešto što Srbi nikada nisu uradili.

U principu, na sceni je otvoren pokušaj lažnih patriota i drugosrbijanskih perjanica da preotmu državu bez izbora i vrate nas u vreme kada smo bili kolonija i poligon za ostvarivanje interesa onih koji Srbiji i danas žele zlo, a sve sa ciljem kako bi lažne patriote poput Jovanovića zadovoljile sopstveni ego, autošovinisti poput Đilasa ponovo napunili džepove i tajne račune širom sveta, narodnim parama", navodi Terzić.

BONUS VIDEO 

NOVOSTI PROSLAVILE 70 GODINA: Veličanstven skup u Kinoteci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima