VUČIĆ PREKO SAT VREMENA RAZGOVARAO SA MAKRONOM: Srpski i francuski predsednik u četiri oka o svim važnim pitanjima (FOTO)

Novosti online

05. 10. 2023. u 23:26 >> 00:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se na kraju prvog dana samita Evropske političke zajednice u Granadi sastao sa francuskim predsednikm Emanuelom Makronom.

ВУЧИЋ ПРЕКО САТ ВРЕМЕНА РАЗГОВАРАО СА МАКРОНОМ: Српски и француски председник у четири ока о свим важним питањима  (ФОТО)

Foto Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

On je na svom Instagram nalogu tim povodom napisao:

Na kraju dugog dana, otvoren i sadržajan razgovor sa predsednikom @emmanuelmacron o svim važnim pitanjima.

Zahvalio sam predsedniku Makronu na spremnosti da čuje stavove Beograda, kao i na ličnom angažmanu u regionu Zapadnog Balkana.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom. #EPC # #EU2023ES

Vučić više od sat vremena proveo na sastamku sa Makronom, na terasi njegovog hotela Irwin Washington u Alhambri.

Predsednik je prethodno, prisustvovao je kulturno-umetničkom programu priređenom za evropske lidere u palati Alhambra, a dvojica predsednika su sedela jedan pored drugog i pratili program.

Predsednik Vučić danas je učestvovao na samitu Evropske političke zajednice u Granadi gde je imao brojne susrete sa predstavnicima zemalja, a sa mnogima je imao i bilateralne sastanke na kojima je razgovarao o situaciju u regionu i na KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (86)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)