ZAŠTO SU DOŠLI DO MANASTIRA BANJSKA? Vučić otkrio: Srbi su imali dvojicu ranjenih, želeli su da im priže pomoć

Novosti online

24. 09. 2023. u 21:01

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su Kurtijevi policajci u Banjskoj pucali i na privatne kuće gde nisu bili Srbi koji su postavili noć pre toga barikade, a nakon čega je ubijen kosovski policajac.

ЗАШТО СУ ДОШЛИ ДО МАНАСТИРА БАЊСКА? Вучић открио: Срби су имали двојицу рањених, желели су да им приже помоћ

Foto: Tanjug

- Koristili su snajper i izvršili pogotke i na privatne kuće u Banskoj gde nikoga nije bilo, gde su bili starci u kući. Inače, zašto su ta lica došla do manastira Banjska, mi smo ispitivali to. Došli su do manastira jer su imali dvojicu ranjenih mladića kojima su želeli da pruže pomoć. Ni na koji način crkva nije bila umešana. To je bio razlog zašto su to uradili. Onda je krenula spin revolucija od jutros. Valjda svima, koji su okrvavili ruke protiv Srbije '99. godine odjednom je palo napamet da treba da optuže Srbiju i da bi bilo dobro da opet bombarduju Srbiju - rekao je Vučić.

- Za ovaj tam, kažu oklopni tam, to su inače rekli da je to vozilo žandrmerije. To nije nikakvo vozilo žandrmerije. TO je nešto što su naši ljudi koristili tamo '96, '97 godine. Nikakve veze ni sa vojskom ni sa policijom Srbije nema. O takvim lažima sramota me je i da govorim.

Foto: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (80)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)