VUČIĆ O PISMU OPOZICIJE: U kojoj sferi je to bilo bolje?

Novosti onlajn

17. 09. 2023. u 21:50

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji Hit Tvit.

ВУЧИЋ О ПИСМУ ОПОЗИЦИЈЕ: У којој сфери је то било боље?

Foto printskrin tv pink

Predsednik je pokazao zahtev za raspisivanje parlamentarnih i beogradskih izbora od strane dela opozicije do kraja 2023. godine.

- To znači taman u nedelji kad je moj rođendan. Verovatno su mislili da budu raspisani pre kraja 2023. godine. Ko zna šta su hteli. Napisali su da se Srbija nalazi u "dubokoj političkoj i društvenoj krizi - rekao je Vučić.

Kaže da je u njihovo vreme broj formalno zaposlenih bio za 510.000 manji.

- Da li razumete razliku u snazi i privredi te zemlje? Oni kažu da smo mi živeli dobro i lepo kada smo imali pola miliona manje zaposlenih, a manje nam je ljudi u Srbiji - rekao je Vučić.

Pita u kojoj sferi je to bilo bolje.

- Šta je to propalo? Da nije u sportu? U Pekingu i Londonu smo imali tri, četiri medalje, a u Riju i Tokiju osam i devet. Hoćete da pričate o muzejima koje ste držali zatvorenima? Mi sad radimo Jugoslovenski muzej. Predlažem ljudima da idu u Narodni muzej. Gde je bilo bolje? To se dešava jer imaju podršku jednog velikog tajkuna koji želi uz pomoć nekih drugih da se vrati na vlast  - rekao je on. 

Za Miroslava Aleksića kaže da nije mogao razred u srednjoj školi u Trsteniku da završi.

- Ko je od njih školovan? Onaj Lazović što 22 godine studira i još studira... Đilas osim iz "odbrane i zaštite" ni iz čega nije imao sedmicu - rekao je on.

Poručio im je da neće na silu da dođu na vlast, a da je svaki put čestitao kad je izgubio izbore, kao u tesnoj trci sa Bogdanovićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (90)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)