MLAĐEG SU TUKLI, A OD JUTROS BI DA IH HAPSE: Potresne reči majke pretučenih mladića na KiM

D. Z.

15. 09. 2023. u 10:09

NEĆU da dozvolim da mi decu hapse. Na osnovu čega. Osim što su mi mlađeg sina pretukli, jutros im je stigao nalog za privođenje.

МЛАЂЕГ СУ ТУКЛИ, А ОД ЈУТРОС БИ ДА ИХ ХАПСЕ: Потресне речи мајке претучених младића на КиМ

foto privatna arhiva

Ovo za "Novosti" kaže Ana Micić, majka dvojice mladića koje su sinoć pretukli pripadnici kosovske policije.

Dok ističe da su joj sinovi i dalje u bolnici, stariji Andrija (24) na kardiologiji u Lapljem Selu zbog visokog pritiska, a mlađi Mihajlo (19) zbog povrede ključne kosti na hirurgiji, Ana koja očekuje da je primi gradonačelnica Ljiljana Šubarić kaže da je njenim sinovima u bolnici stigao nalog za privođenje.

- Mihajlo zbog povreda nosi kragnu, a Andrija od stresa ima visok pritisak jer je inače i asmatičar - kaže nam kratko majka srpskih mladića zbog kojih je sinoć ispred policijske stanice u Gračanici održan protest.

Tom prilikom gradonačelnica Gračanice Ljiljana Šubarić je istakla da su meštani vidno uznemireni zbog upotrebe prekomerne sile od strane kosovske policije prema srpskim mladićima i da se čeka odgovor regionalne istražne policije koja je preuzela slučaj.

Inače, srpski mladići kojima je prvobitno pisana prekršajna prijava našli su se na meti trojice kosovskih policajaca kada su zatražili da im prekršajna kazna koju im je izrekao policajac u centru Gračanice bude saopštena na srpskom jeziku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)