NA KiM UHAPŠEN MOMIR PANTIĆ: Iz Kancelarije za KiM otkrili sve detalje

D. Z.

05. 08. 2023. u 12:45

PODSEĆAJUĆI da je juče na administrativnom prelazu Merdare uhapšen Momir Pantić iz Istoka interno raseljeno lice u Mladenovcu Kancelarija za Kosovo i Metohiju u današnjem saopštenju za javnost navela je da je Pantić juče trebalo da na Merdaru preuzme dokumentaciju u vezi sa pitanjem svoje imovine u Istoku, ali je umesto toga uhapšen i odveden u Prištinu.

НА КиМ УХАПШЕН МОМИР ПАНТИЋ: Из Канцеларије за КиМ открили све детаље

Foto: D.Z.

- Kancelarija za Kosovo i Metohiju odmah je Pantiću angažovala advokata koji je u kontaktu s njegovom porodicom. Prema njegovim informacijama, danas se očekuje i saslušanje Pantića – dodaje se u saopštenju Kancelairje za Kosovo i Metohiju i ističe da po oprobanom mehanizmu zastrašivanja.

Priština hapsi Srbe pod izgovorom za navodni ratni zločin i unapred im presuđuje i na taj način im šalje nedvosmislenu poruku da na svojim vekovnim ognjištima nisu ni dobrodošli ni poželjni, navode iz Kancelarije.

- Metohija je usled strašnih zlodela tzv OVK gotovo potpuno etnički očišćena od Srba, a preostalim Srbima ili povratnicima danas se pale i obijaju kuće, oni se hapse i zastrašuju na svaki mogući način-zaključuje se u saopštenju za javnost Kancelairje za Kosovo i Meothiji.

Inače,kosovska policija je prvobitno saopštila da je na administartivnom prleazu Merdare uhapšen M.P. nekadašnji šef „milicije“ u Istoku pod sumnjom za navodni ratni zločin .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (1)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice