UKIDA SE ANKETNI ODBOR: Uslišena molba porodica žrtava iz Ribnikara

S.S.R.

21. 07. 2023. u 15:42

NARODNA skupština Republike Srbije primila je 21. jula 2023. godine molbu porodica nastradalih u tragediji koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i njihovih punomoćnika, kojom od Narodne skupštine Republike Srbije i narodnih poslanika traže da se obustavi bilo kakvo postupanje i rad Anketnog odbora, dok se ne okonča krivični postupak pred tužilaštvom i pred sudom.

УКИДА СЕ АНКЕТНИ ОДБОР: Услишена молба породица жртава из Рибникара

Foto: D. Milovanović

Uvažavajući sve razloge navedene u ovoj molbi, i u skladu sa stavovima poslaničkih grupa, Narodna skupština Republike Srbije prihvata ovu molbu i obustavlja dalje postupanje i rad Anketnog odbora, navedeno je u saopštenju predsednika Skupštine Vladimira Orlića.

Podsetimo, ranije u toku dana u ime porodica oštećenih u zločinu od 3. maja 2023. godine u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, i u ime ostalih kolega advokata, punomoćnika oštećenih, oglasila se advokat Zora Dobričanin Nikodinović, saopštenjem i molbom da se zaustave aktivnosti Anketnog odbora vezano za pomenuti slučaj.

- Dostavljam Vam dokaz da smo predali u pisanom obliku molbu da se, u interesu istrage, odmah zastane sa bilo kakvim postupanjem i aktivnostima Anketnog odbora Skupštine osnovanog povodom nedavnih masovnih ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i na teritoriji Mladenovca i Smedereva - kaže se u saopštenju.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (177)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)