"NAJGORI SU ONI ŠTO PLJUJU U KORITO IZ KOG SU PILI": Predsednik o "botovima" i kritikama Zorane Mihajlović

Novosti online

13. 07. 2023. u 22:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je večeras, odgovarajući na kritike bivše ministarke Zorane Mihajlović oko kampanje "Ja sam bot", rekao da se ne radi o novcu, i da država pomaže deci.

НАЈГОРИ СУ ОНИ ШТО ПЉУЈУ У КОРИТО ИЗ КОГ СУ ПИЛИ: Председник о ботовима и критикама Зоране Михајловић

Foto: Tanjug

- Najgori su oni koji pljuju u korito iz kog su vodu pili. Ljudi to sami vide, ne moram ništa ni da kažem - rekao je predsednik.

Vučić kaže da oni koji ga kritikuju, i svakog dana prete njegovoj deci nisu botovi, ali da svi koji oni drugačije misle su botovi.

Kaže da, ako su botovi i on "glupani i tupani", kako bi tek političke protivnike pobeđivao na izborima da nije "glupan i tupan".

- Kakvi ste tek vi ako vas ja rasturam na svim izborima. Pogledajte se u ogledalo, i pokažite malo poštovanja prema drugima - rekao je Vučić.

On ističe da su neki od takozvanih "botova" angažovani u stranci, a da neki nisu.

- Šta znači priča o botovima SNS, šta je tačno problem s tim, naravno da postoje oni koji podržavaju SNS i oni koji je ne podržavaju. SNS nije nikada dugovao pare nikome, dinara jednog ne dugujemo. Kako smo se ponašali u državi, tako smo se ponašali i u stranci - kazao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (85)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)