KURTIJEV ministar lokalne samouprave Elbert Krasnići otkrio je da je lažni gradonačelnik Leposavića Ljuljzim Hetemi za svoj kabinet imenovao imenovao četiri lica srpske nacionalnosti, a među njima se našao i Nenad Radosavljević, vlasnik RTV Mir iz Leposavića poznat po napadima na Srpsku listu, predsednika Aleksandra Vučića i rukovodstvo države Srbije.

Komentari (54)

Subito

05.07.2023. 07:00

@Jovan Kursula - Odmah ko Ceceni iTrajkovicku i ovoga i sve druge sto rade protiv svog naroda.Oduzeti sve nekretnine u Srbiji takvim idiotima.Jedino to kod ima.Ona novinarima nece vise u Ceceniju.Da ove izdajice tako prodzu, ne dolaze vise .

Zvečanac

04.07.2023. 18:34

Šiptarske ulizice. Kako ih drugačije nazvati. Prodali se za šaku kurtijevih dolara. Ne znam jel smeju da se pojave svojim sugradjaniđa pred oči.

Jovana

04.07.2023. 22:44

Vučić poštuje sve, tako i vodi Srbiju da se pridržava svih sporazuma i da sačuva mir i stabilnost. Kurti je taj koji ima bahato i terorističko ponašanje prema Srbima na KiM.

Joka

04.07.2023. 22:53

Nije on Kurtiju doneo veliku korist. Ali sebi i svojima naneo je štetu, nepopravljivu. U lažnoj državi,lažnom premijeru i lažnom gradonačelniku biti sluga,i to onima koji ti ubijaju sunarodnike godinama,pucaju na decu,to je velika sramota. Strašna sramota.