GOSTI Olje Bećković ove nedelje u "Utisku nedelje" izazvali su duhovite komentare korisnika društvenih mreža.

Komentari (58)

Ljilja

02.07.2023. 22:26

Pljušte komentari na društvenim mrežama zato što je ljudima smešno. Gosti u utisku su naravno opozicija koja predvodi proteste pokušavajući sa ulice doći na vlast.

Pera

03.07.2023. 06:07

Ako i ima završen fakultet, to još ne znači da je pametna a ovi bez srednje škole su njen nivo razgovora. Ne zaboravite, Olja je teški opozicionar i njeni gosti su samo njena slika i prilika kao i slika opozicije, pa makar to bio i akademik, samozvani stručnjak za proteste.

Goran

03.07.2023. 08:47

U Srbiji je važnije da se ima fakultet nego da očiste ulice, smanje broj lutalica pasa, poprave rupe na putevima koji više liče na stazice iz srednjeg veka, voze bez kulture na putevima, pokose travu koja u ovo ljetno doba izgleda ko da svi žive u nekom rezervatu prirode a ne u urbanim sredinama. A o poštovanju i minimumu kulture da i ne pričamo. Jako bitno ko ima fakultet i tzv opštu kulturu koju niko ne pokazuje. Većina ovde su snobovi koji žive misleći da su oni najvažniji. Vlast im uvek kriva a sami ništa ne rade da im bude bolje. Očekivanja su da završiš fakultet pokupiš svo znanje sveta i onda da te svi služe jer ja imam fakultet. E to vam je Srbija zemlje pametnih koji samo foliraju i hoće da budu bolji od komšije.

strašila

03.07.2023. 10:21

Kad je šuplja glava, bezobrazuk je neizmeran ! Samo ih čujte, ako vam ne dođe muka i ne ipovraćata se... gde li su Ćuta i Tuta !?! Nemerljiva jedva pismenost iz njih naprosto kulja, iskompleksirani zombići, tarifirani i do bola nemoralni ...

Miloš

03.07.2023. 13:02

Kakve veze ima formalno obrazovanje sa učešćem u emisiji? Ako je neko ostvaren u svom poslu, pa makar to bio i političar, šta je problem njegovo obrazovanje. Ako govorimo o Aleksiću, kada je on dospeo u žižu javnosti, onda je dokazao da zna šta radi...

nevenka

03.07.2023. 13:17

Lazović i Aleksić nepismeni ljudi, kome oni trebaju, zar da oni rukovode zemljoim ? Oni samo gledaju kako da dođu do vlasti i opljačkaju "punu kasu", koju su pre opljačkali njihovi nalogodavci, pa sad hoće i oni. Užas!!!!!