"TAJNI SASTANAK U RIK": Nova S piše da je prisustvovao čovek koji je umro 2021. godine - nova bizarna laž Šolakovih medija

Novosti online

10. 06. 2023. u 09:49

PORTAL Nova S, u vlasništvu Dragana Šolaka, plasirao je lažnu vest o tajnom sastanku koji je navodno održan u Republičkoj izbornoj komisiji, a povodom vanrednih parlamentarnih izbora.

ТАЈНИ САСТАНАК У РИК: Нова С пише да је присуствовао човек који је умро 2021. године - нова бизарна лаж Шолакових медија

Foot: R. Šegrt

Sumnju na verodostojnost cele vesti baca to što je taj portal među onima koji su bili na sastanku naveo i osobu koja je preminula 2021. godine.

"Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević održao je juče sastanak sa sekretarom Srđanom Smiljanićem i zamenikom sekretara Brankom Marinkovićem, na kojem se dogovaralo o što bržoj pripremi terena za izbore u septembru", saznanje ne Nove.

Foto: Printskrin

Na sastanku koji je održan juče, kako piše ovaj Šolakov portal bio je i Branko Marinković zamenik sekretara, koji je premino 2021. godine.

Dakle, pored toga što su izneli neistinitu informaciju da je sastanak održan, oni su napisali da je mrtav čovek bio na tom sastanku.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (59)

ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)