MILICA NIKOLIĆ: "U ovoj zemlji odlučuju građani Srbije"

Novosti online

03. 06. 2023. u 14:11

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Milica Nikolić, odgovorila je na tekst u kom su opozicioni političari napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

МИЛИЦА НИКОЛИЋ: У овој земљи одлучују грађани Србије

Foto SNS

- Našle se dve sluge Viole fon Kramon da u istom tekstu, jedan kaže kako Vučić mora sve sam da završi, a drugi kaže kako Vučić pripisuje sebi zasluge za sve. Dve aposultno kontradiktorne rečenice, a ujedno velike laži od ljudi kojima bi aparat za merenje alkoholisanosti u svakom trenutku mogao da izmeri priličnu vrednost. I to bi bila jedina "vrednost" koju ovakvi propaliteti mogu da dosegnu.

Pljuvali su po Srbiji evroparlamentarcima, i propali graditelj MHE zvani Ćuta, a i ovi drugi čije delovanje protiv interesa svoje zemlje dobro plaća Haki Abazi, i još se, bruke, time hvale.

Pljuvali i ponizno molili da ih oni dovedu na vlast, obećavajući pritom da će raditi sve kako im se kaže. I rekli da im je Srbija najgora zemlja, sve je toliko loše, i gle čuda neće narod da ih glasa. Pa ako može, mimo narodne volje, da ih oni dovedu na vlast.

A to koliko ih Srbija i naš narod zanima, jasno je bilo kada su glumeći nekakve ekologe pod upravom Viole fon Kramon, rekli da sve termoelektrane treba zatvoriti, a rudare poslati na ulicu.

A danas, dok šetaju ulicama zloupotrebljavajući tragedije koje su se desile, sami kažu da to rade jer je "postalo in biti na protestima".

I toliko o onima koji bi o nečemu da odlučuju u ovoj zemlji.

A u ovoj zemlji odlučuju građani Srbije, koji najveću moguću podršku pružaju predsedniku Vučiću. Čoveku čija je mudra, racionalna i odgovorna politika Srbiju spasila i preporodila. I koja je svaki put sačuvala naš brod, kada god je naišlo nevreme. Zato što se, za razliku od svih njih, Vučić nikada nije dodvoravao nikakvim strancima, sa koje god strane dolazili, već je uvek sa svojim narodom delio šta god se dešavalo.

A ovi ponizni šegrti stranaca će zauvek ostati njihove sluge koje nikada neće shvatiti da se podrška traži od naroda, u svojoj zemlji, na izborima - navela je Nikolić.

BONUS VIDEO - Ovo je Ljiljana Aksentijević, žena koju je Kurti nazvao vođom terorista iz Zvečana!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (26)

ODREKAO SE TITULE! Novak Đoković objavio gde i kada igra do kraja 2023. godine