KRIJU SE IZA GLUMACA: Zašto organizatori protesta ne smeju da se obrate okupljenima

Novosti online

03. 06. 2023. u 10:35

ORGANIZATORI protesta "Srbija protiv nasilja" ne usuđuju se da se obrate okupljenima. Organizatori protesta koji se kriju iza glumaca su Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović i Biljana Đorđević.

КРИЈУ СЕ ИЗА ГЛУМАЦА: Зашто организатори протеста не смеју да се обрате окупљенима

Foto: Tanjug

Kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć govorio u emisiji "Prva tema", organizatori protesta poturaju glumce da govore umesto njih.

- Oni će da puštaju i glumce na protestima, sve će da puštaju, pošto znaju da će narod da ih izviždi - kazao je on.

Prosto je neverovatno da ovi političari nemaju šta da kažu narodu. Gotovo je izvesno da su odlučili da ostanu vladari iz senke, možda na savet svojih zapadnih finansijera. Setimo se kako je Aleksandar Jovanović Ćuta Marini Vidojević, članici "Ne davimo Beograd" suflirao sve vreme tokom obraćanja. Inače, Ćuta voli da se busa u prsa kao veliki junak, ali tada se sakrio iza jedne žene.

Opozicionari su na prvom skupu nosili transparent "Srbija protiv nasilja". 

Ali, onda su odlučili da to prepuste drugima, kako bi se sakrili iza naroda.

Političari opozicije generalno loše prolaze na ovakvim skupovima. Tako se Savo Manojlović tukao sa jednim čovekom iz mase, a Srđan Milivojević je odbio da odgovori na pitanje jednog čoveka - da li je to njegov protest ili narodni.

Sergej Trifunović 2020. godine napadnut je tokom protesta ispred Skupštine, lider SSP Dragan Đilas izviždan je 2021. godine, a Vuk Jeremić je 2020. godine izviždan i oteran sa skupštinskih stepenica.

Ne samo što će se sakriti iza drugih, već će se sakriti iza Dragana Bjelorlića. Pre dve godine, u baru niškog hotela, Bjelogrlić napao i pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Sve se dogodilo tokom filmskog festivala u Nišu, na kojem su gosti bili i Bjelogrlić i Antonijević. Oko četiri ujutru, 23. avgusta 2021, u baru hotela „Ambasador“ Bjelogrlić je bez ikakve najave prišao stolu za kojim je bio Antonijević i počeo da ga udara. Prethodno, glumac je sedeo za drugim stolom, udaljenim nekoliko metara. Napadu nije prethodila nikakva svađa te večeri.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (45)

ISPOVEST SVEDOKA KRVOPROLIĆA U BANJSKOJ: Bojana Mijailovića policajci tzv. Kosova streljali u šumi