POČELA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Prisustvuje predsednik Vučić

Tanjug

27. 05. 2023. u 07:07 >> 09:43

SEDNICA Saveta za nacionalnu bezbednost, posvećena najnovijim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, počela je danas u zgradi Generalnog Sekretarijata predsednika Republike.

ПОЧЕЛА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Присуствује председник Вучић

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Sednici prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, ministar inostranih poslova i sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Ivica Dačić, ministar odbrane Miloš Vučević, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, direktor BIA Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, ministarka pravde Maja Popović, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, tužilac Zagorka Dolovac, načelnik Beogradske policije Veselin Milić, predsednik Narodne Skupštine Vladimir Orlić.

Sednicu je sinoć najavio predsednik Vučić.

Na severu KiM juče je tzv. kosovska policija nasilno upala u zgrade opština u Zubinom Potoku, Zvečanu i Leposaviću, upotrebivši suzavac, dimne i šok bombe protiv Srba koji su pokušali da je spreče da uđe u opštinske prostorije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (99)

LICEMERJE DRAGANA ĐILASA: Podržao je potpisivanje Briselskog sporazuma, e evo šta sad kaže (VIDEO)