"PRISTOJNI" RIJALITI PUN NASILJA: Obućina tvrdi da je "Survajvor" drugačiji, demantuje je portal Nove (FOTO)

Novosti online

09. 05. 2023. u 19:11

NAKON što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče rekao da nema razlike između rijalitija koji se emituju na televizijama, uključujući i Survajvor koji se pušta na televiziji Nova, voditeljka tog opozicionog medija Jelena Obućina je negirala da u tom programu ima nasilja - ali je demantuju tekstovi objavljeni na portalu Nova.

ПРИСТОЈНИ РИЈАЛИТИ ПУН НАСИЉА: Обућина тврди да је Сурвајвор другачији, демантује је портал Нове (ФОТО)

Foto: Printskrin Nova S

Ona je rekla da Survajvor propagira timski duh, takmičenje i zdrav život, i da tu nema nasilja i nekulture, ali je samo letimičan pogled po portalu Nove dovoljan da svako uvidi kako u tom rijalitiju itekako ima nasilja.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Podsetimo, predsednik Vučić je juče u emisiji Ćirilica rekao da on ne gleda rijalitije, i da mu je takav program odvratan, ali je i ukazao na licemerje kod opozicionih medija.

-  Postavlja se pitanje, jel stvarno mislimo da je to uzrok. Deca ovo ne gledaju više, ovo je prošlo vreme. Sada su nam došle druge stvari sa zapada, koje su mnogo opasnije. A rijalitije gledaju ljudi od 65+ godina. Ali mi smo spremni i o tome da razgovaramo. Ali ako ćete da ukidate rijaliti, onda ukinite i onaj na kome vi zarađujete - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri