NAROD I DRŽAVU IMA KO DA BRANI Nevena Đurić: "Narod je rešio da deka Velju i slične probisvete drži na političkoj deponiji"

Novosti online

28. 04. 2023. u 11:30

NEVENA Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovala je na intervju Velimira Ilića, koji je dao za list "Danas" i tom prilikom izneo niz neistina o predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

НАРОД И ДРЖАВУ ИМА КО ДА БРАНИ Невена Ђурић: Народ је решио да дека Вељу и сличне пробисвете држи на политичкој депонији

Foto: SNS

Njenu reakciju prenosimo u celosti:

-Kada ti je srednje ime prevara, a opšte si prepoznatljiv po krađama, ni malo ne čudi što krasiš naslovne strane tajkunskog smeća: kao mali, maliciozni dekica Velja Ilić. Za njih - relevantan sagovornik, iako je njihove kolege novinare šutirao i najbrutalniji vređao.

Dokaz su da se sličan - sličnom raduje. Lopovi - lopovima. Uz to se zdušno podržavaju, a o prevari govore iz sopstvenog, bogatog iskustva.

I niko baš ništa pametno i ne očekuje od ove pijane matore drtine!

Malo je onih koji su za svoj džep i lični interes državu koristili, a narod upropastili onako kako je to radio olešeni deka Velja - sve dok je bio u prilici da to čini.

Sa velikom setom i tugom se on seća perioda kada je privatno i lično masno profitirao! Jer: "Šta je za njega kao ministra da ukrade pet kilometara auto-puta..."

Baš to vreme je - zauvek prošlo.

A da se u taj najcrnji period nikada nećemo vratiti garant je upravo Aleksandar Vučić. Svi kompleksi i frustracije ovog čačanskog mufljuza leže upravo u toj istini!

Narod je rešio da deka Velju i slične probisvete drži na političkoj deponiji - trajno! Jer se današnja Srbija sa Aleksandrom Vučićem na čelu bori za svoju i budućnost svoje dece, a Velja i njemu slični tome predstavljaju - suštu suprotnost!

Zato - neka se ovaj olešeni dripac drži tajkuna, lopova, i ostalih probisveta sebi sličnih, a o narodu i državi ima ko da brine!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za