VUČIĆEVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA: Sačekali ga supruga i sin (FOTO)

Novosti onlajn

05. 04. 2023. u 13:40

GLAVNI urednik Informera Dragan J. Vučićević izašao je iz Okružnog zatvora u Beogradu nakon što je njegova nevenčana supruga samoinicijativno platila kaznu od 200.000 dinara po presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića.

ВУЧИЋЕВИЋ ИЗАШАО ИЗ ЗАТВОРА: Сачекали га супруга и син (ФОТО)

Foto: Zoran Sinko i Aleksandar Jovanović

Vučićevića su ispred Okružnog zatvora sačekali supruga Marija i najstariji sin Vukašin. 

Foto: Zoran Sinko i Aleksandar Jovanović

Marija Đurišić, nevenčana supruga glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića, uplatila je novčanu kaznu od 200.000 dinara po presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića.

Marija je rekla da je kaznu platila na svoju inicijativu, bez prethodnog dogovora sa suprugom, jer više nije mogla da brine za njegovo zdravlje, koje je i pre njegovog odlaska u zatvor bilo narušeno.

- Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić i dodala:

- Ja prosto ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti - poručila je Vučićevićeva supruga.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (220)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!