VUČIĆ SE SASTAO SA DENDIJASOM: Grčki ministar spoljnih poslova u poseti Srbiji

Novosti online

22. 03. 2023. u 13:46 >> 14:34

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić sastao se danas sa grčkim ministrom spoljnih poslova Nikosom Dendijasom, koji je doputovao u posetu Srbiji.

ВУЧИЋ СЕ САСТАО СА ДЕНДИЈАСОМ: Грчки министар спољних послова у посети Србији

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

Vučić je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa Dendijasom.

- Lep dan u Beogradu iskoristio sam da ugostim ministra @nikos.dendijas sa kojim sam razmotrio situaciju u regionu, nastavak procesa normalizacije odnosa Beograda i Prištine i razgovarao o jačanju saradnje naša dva naroda i države. Našem prijatelju sam zahvalio na principijelnom stavu Grčke, kao i na ličnom angažmanu, kada je reč o podršci dijalogu, poštovanju međunarodnog prava, očuvanju mira i stabilnosti u regionu i zalaganju za napredak Srbije na putu evrointegracija - napisao je predsednik.

Grčko Ministarstvo spoljnih poslova u utorak je najavilo da će Dendijas boraviti danas u poseti Srbiji, gde će ga primiti predsednik Vučić.

U saopštenju grčkog MSP-a navodi se da se očekuje da će razgovori tokom posete Dendijasa Srbiji biti usredsređeni na dijalog Beograda i Prištine nakon nedavnog razvoja događaja, kao i na evropsku perspektivu Zapadnog Balkana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (384)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije