EVROPSKA UNIJA PONIZILA LAŽNU DRŽAVU: Ministar iz Prištine se žali - "Tražili su fusnotu, tri puta sam presedao"

Novosti online

20. 03. 2023. u 18:49

TZV. Kosovo nije imalo zadovoljavajući tretman na donatorskoj konferenciji koju je Evropska unija organizovala povodom zemljotresa u Turskoj i Siriji, pošto je EU insistirala da tzv. Kosovo bude predstavljeno sa fusnotom, napisao je danas na Tviteru ministar finansija, rada i saobraćaja lažne države Hekuran Murati.

ЕВРОПСКА УНИЈА ПОНИЗИЛА ЛАЖНУ ДРЖАВУ: Министар из Приштине се жали - Тражили су фусноту, три пута сам преседао

Foto AP

- Nažalost, moja zemlja nije mogla da učestvuje i da doprinese konferenciji, zbog netačnog i diskriminatorskog tretmana organizatora, koji je insistirao na korišćenju zvezdice, suprotno slovu originalnog Briselskog sporazuma i duhu današnje konferencije - napisao je Murati na Tviteru.

On se požalio da je morao tri puta da preseda, kako bi avionom stigao u Brisel, radi učešća na donatorskoj konferenciji podrške ljudima u Turskoj i Siriji pogođenim razornim zemljotresima.

- Vlada (tzv.) Kosova želi da pruži finansijsku podršku i da bude deo svih međunarodnih napora pomoći. nastojanja da se pomogne - saopštio je je Murati.

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (1)

MNOGI SE IZNENADE KADA ČUJU: Znate li koju srednju školu je završio Radoš Bajić?