"ANTIDRŽAVNOJ BANDI NE ODGOVARA MIR I STABILNA SRBIJA" Nikolić: Dozvolili puštanje na slobodu Kurtija, a sad drže pridike o patriotizmu

Novosti online

15. 03. 2023. u 14:45

SASTALE se danas vođe antidržavne bande da bez trunke srama najave nekakvu šetnju, a zapravo nasilje samo njima svojstveno, i to na godišnjicu pogroma našeg naroda, izjavila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

АНТИДРЖАВНОЈ БАНДИ НЕ ОДГОВАРА МИР И СТАБИЛНА СРБИЈА Николић: Дозволили пуштање на слободу Куртија, а сад држе придике о патриотизму

Foto: SNS

- I da bruka bude veća, oni zahvaljujući kojima je 2004. nastradalo 10 Srba, srušeno i zapaljeno 35 crkava i manastira, 935 srpskih objekata, od kojih 738 srpskih kuća, 10 javnih objekata, škola, pošta i domova zdravlja i proterano 4.012 Srba iz šest gradova i devet sela, danas pozivaju na obeležavanje, zbog odbrane, kako kažu, Ustava naše zemlje. Ova banda je pre pogroma dozvolila puštanje na slobodu i Kurtija i 1800 terorista, a danas nam drži pridike o patriotizmu - dodaje Nikolić.

- Setile se danas lažne patriote i godišnjica i heroja sa Košara i Paštrika, setile se da udare po svim srpskim ranama ne bi li se dočepali još nekog političkog poena. Danima ova banda, i Boško Kolubara trans i Milica lažljivica i Miloš Francuz, ali i njihova koalicija u koju su dan posle izbora ušli, laže kako je predsednik Vučić prihvatio nekakav plan, a kako će oni Srbiju da odbrane. Barabe obične, kojima je laž jedina politika i jedino čime se bave - navodi Milica Nikolić.

- Ne zanima njih ni KiM, ni pogrom, ni agresija, nego samo dolazak na vlast bez volje naroda. I zato im smeta Vučić. Zato što im ne da da za račun stranaca ruše Srbiju, zato što im ne da zbog njihove opsednutošću time da dođu na vlast, da uvedu zemlju u rat. Godine truda i borbe i odgovorne politike u Srbiji koja je sačuvala mir, teritorijalnu celovitost, naš narod, a koja je digla i ojačala ekonomiju naše zemlje, ova antidržavna banda bi da gurne u ambis u trenu oka. Koliko samo neodgovornosti i neozbiljnosti izbija iz svake njihove pogane i lažljive reči koju su i danas, ali koje svaki dan izgovaraju. Na prošli skup su poneli karabin i pozivali na ubistvo predsednika Vučića, a danas govore o “nestabilnosti” koju navodno ne izazivaju oni, nasilnici obični. Toliko su naneli štete svojoj zemlji da je ona albanska kapa koju nose najblaži prikaz njihove odanosti Kurtiju - ističe Nikolić.

- A pošto brinu o “topovskom mesu”, trebalo bi da znaju da je najveća nesreća biti topovsko meso stranaca, a što su oni odavno postali. Ovo što najavljuju biće samo još jedan skup nasilja, jeftinih parola i skup na koji će ovaj put neki novi snajper doneti. Zato što njima ne odgovara mir i stabilna Srbija. Koliko god lagali ovi antidržavnici koji su odavno kapitulirali pred strancima, koji ih plaćaju da prave nered u Srbiji, mi ćemo im uvek i sve oštrije odgovarati i čuvati Srbiju, i od njih unutra jednako kao i od onih spolja. I uvek ih podsećati na reči predsednika Vučića - nema priznanja nezavisnosti lažne države i nema lažne države u UN!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (35)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024