VRHUNAC POLITIČKOG MARIFETLUKA RADE TRAJKOVIĆ: Pobijena svaka laž na račun predsednika Vučića

Novosti online

08. 02. 2023. u 21:06

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je predsednici "Evropskog pokreta Srba sa Kosova" i savetnici Aljbina Kurtija da nijedna laž koju je izgovorila protiv predsednika Aleksandra Vučića neće sprati njena nedela i nečistu savest.

ВРХУНАЦ ПОЛИТИЧКОГ МАРИФЕТЛУКА РАДЕ ТРАЈКОВИЋ: Побијена свака лаж на рачун председника Вучића

Foto N. Skenderija

- Ovoliku količinu laži Rade Trajković izgovorenu na jednom mestu na tajkunskoj televiziji ni pas sa maslom ne bi pojeo. Laž da je Vučić predao imovinu predstavlja vrhunac političkog marifetluka Rade Trajković. Kako je mogao neko da preda imovinu takozvanom Kosovu, kada niko ništa nije ni potpisao, ni dogovorio po tom pitanju, a niti će i u budućnosti. Pitanje imovine bukvalno nije ni došlo na dnevni red u Briselu, jer Priština odbija da razgovara na tu temu - istakao je Petković.

Direktor Kancelarije za KiM ističe da bi Radi Trajković, kada govori o policijskim bazama, bolje bilo da pogleda sebe, jer su, kako kaže, ona i njen saradnik Nenad Rašić dozvolili Kurtijevu eksproprijaciju na severu.

- Upravo je Rašić taj koji je sa obe ruke glasao za tu odluku Aljbina Kurtija, tako da neka Rada ne optužuje druge za njena nedela. Ona je jedina Srpkinja koja na sva usta hvali Kurtija koji otima srpsku zemlju i njenog Rašića Kurti vodi za ruku. Laž je i da je u Briselu dogovorena takozvana vojska Kosova i to samo neznalica može da izgovori. Jedina oružana snaga na KiM prema Rezoluciji 1244 jesu snage KFOR-a. Nema sumnje da bi Rada Trajković sa obe ruke glasala za formiranje tzv. vojske Kosova i to je njoj i njenom šefu Rašiću i bio plan kada su hteli da otmu mesta poslanika Srpske liste - navodi on.

Petković je dodao i da je ono što je dogovoreno u Briselu jeste da na severu bude srpska policija.

- I dok su bili snažni pritisci da region sever obuhvati opštine Južnu Mitrovicu, Vučitrn i Srbicu i time se promeni etnička struktura na severu, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću region sever je obuhvatio samo srpske opštine na severu, što znači 98 odsto Srba u policiji - navodi direktor Kancelarije za KiM, i dodaje:

- A to što Rada kao i njen gazda Kurti danas o Oliveru Ivanoviću pričaju u superlativima, neće sakriti istinu da je Rada dok je bila u Srpskom nacionalnom veću sve najgore govorila o Oliveru. Da ne govorimo tek da ga nikada nije posetila dok je bio u zatvoru zatočen, za razliku od Vučićevog sina i Marka Đurića koji su ga obilazili. Nijedna laž koju danas izgovori protiv predsednika Vučića neće sprati Radina nedela i nečistu savest. Laž ostaje laž zauvek!

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (110)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri