TZV. "kosovska policija" na prelazu Jarinje nije dozvolila danas ulazak na Kosovo i Metohiju bračnom paru Cuković iz Leposavića, Milutinu i Nadi, koji su se sa dvoje unučadi godina iz pavca Raške vraćali svojoj kući.

Komentari (4)

ZAvram

23.01.2023. 00:25

Дивљаштво шиптарских терориста на делу, без престанка, бестијално иживљавање над људима и децом. Да ли су са овим језивим чињеницама упознати они, који говоре да штите српски живаљ на Космету? Шта на ово, и данашње пребијање дечака од стране четворице Шиптара у Добром Долу каже јучерашња петорка, која је дошла да застрашује и прети Србији и Србима? Нека притајена нада, нека исконска снага нам говори да се и њима ближи црни петак. Ко чека, тај правду и дочека. А Србија је стрпљива, издржљива, и снажна, и нека се не играју са нашом добром вољом и стрпљењем.

beli

23.01.2023. 01:07

Ajde bre prekinite vise sa ovim glupostima STA NIJE JASNO, NEKA I NASI ZABRANE ULAZAK U CENTRALNU SRBIJU SA ONIM IZMISLJENIM "KOSOVSKIM" TABLICAMA i da vidite kako ce nesto morati da se desi. Кako neko moze da vozi аuta i autobuse po centralnoj Srbiji sa nekim prelepljenim tablicama, neke izmisljene zemlje....a mi sa normalnim tablicama nemozemo da se krecemo po teritoriji nase drzave?

Jovo

23.01.2023. 02:38

Nisu trazili ni dokumenta za decu kad su izlazili sa KiM. Samo da idu i da se ne vracaju vise, sto je zajednicki cilj zapadnih okupatora i Albanaca jos od pre agresije a pogotovo nakon ilegalne okupacije KiM 1999 g.