JOŠ jedan srpski mladić noćas je na Božić napadnut na Kosovu i Metohiji. Grupa Albanaca noćas je oko 2.30 minuta pretukla Stefana Tomića (18) iz Klokota dok se sa bratom vraćao s ponoćne Božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu.

Marko

07.01.2023. 14:05

Zapad je shvatio da Srbija nece da prizna KiM kao rezultat pregovora o "normalizaciji odnosa izmedju dve zemlje i postizanje trajnog, sveobuhvatnog i pravno obavezujuceg sporazuma" pa se odlucio na ovakve provokacije gotovo na dnevnom nivou da ubrza etnicko ciscenje Srba ili da Srbiju uvuce u rat kao sto su Rusiju da bi posle posredstvom Albanaca sami ratovali protiv Srbije i dovrsili zapoceto 1999 god. Njima pomazu izjave i Rusije i Srbiju da ne zele rat sa zapadom a to bi bio i rat na KiM te stoga oni idu do ivice njihovog direknog vojnog angazovanja tj maksimalno pomazu Ukraini i tzv. Kosovu. Oni su zacrtali da konacno rese srpsko pitanje na KiM najkasnije do kraja godine.

buki

07.01.2023. 18:13

@Marko - Za sve ste apsolutno u pravu, samo mislim da im cilj nije samo KiM, nego da su odavno započeli istu priču u Preševu i Bujanovcu. Te oblasti su takođe deo od Zapada davno obećane velike Albanije Albancima i Zapadni zlokovci sve rade da destabilizuju taj region. Za sada još ne dolazi do oružanih sukoba, ali je sve spremno da pukne i mislim da pucanje nije daleko. Samo da dovedu razne naoružane bitiće i krene aktivna propaganda ''zaštite ljudskih prava'' u Preševu, Bujanovcu i Medveđi, od koje ne odustaju bez obzira što nemaju podršku lokalnog stanovništva. Medveđa je takođe u planu velike Albanije i ko će pitati ljude koji tu žive. Moraće da im se priklone ili sele sa tog prostora, ako žele da prežive.

Miki

08.01.2023. 19:16

Живим на територији Бујановца. Сигуран са да мање има Албанаца него што су то званични подаци. Говорим за Бујановац. Пописују мртве, одсељене који годинама не долазе у општину. Мање је албанске деце и у вртићима и у школама, што је потврдио и Албанац из једног села у околини. Дакле у званични статистички податак завода за статистику колико је Албанаца у Бујановцу не верујем. Дозвољавано је да се попишу Албанци који живе на Косову а родом из Бујановца, а Србима који су насилно расељени у Србији са Косова не дозвољавају да се попишу када је организован попис на Косову. Толико о демократији било које албанске власти на Косову. Нисам припадник ниједне странке.