SA STRANIM PREDSTAVNICIMA U KAFANI, PA PUCAO PO PUTU: Bivši funkcioner Leposavića Aleksandar Jablanović šenlučio po gradu

Novosti onlajn

04. 01. 2023. u 21:26

NEKADAŠNjI ministar u vladi privremenih institucija u Prištini i bivši funkcioner Leposavića Aleksandar Jablanović, jedini Srbin iz ove opštine koji je želeo da učestvuje na kosovskim izborima nakon napuštanja kosovskih Srba iz institucija tzv. Kosova danas je šenlučio u opštini Leposavić, a njegova vožnja u vozilu sa diplomatskim tablicama završila se pucnjavom u centru Leposavića.

СА СТРАНИМ ПРЕДСТАВНИЦИМА У КАФАНИ, ПА ПУЦАО ПО ПУТУ: Бивши функционер Лепосавића Александар Јаблановић шенлучио по граду

Aleksandar Jablanović, Foto Ministarstvo

Kako navode građani Leposavića, današnje druženje Jablanovića sa nekim predstavnicima stranih država na severu KiM, počelo je u jednoj kafani u Leposaviću.

- Čini mi se da je Jablanović bio u vidno pijanom stanju u društvu nekih stranaca, galamio je i mahao, skretao pažnju na sebe, a u jednom trenutku mu je čak i ispao pištolj u kafani - prepričavaju svedoci. Oni objašnjavaju da se tu nažalost nije završila scena, nego je Jablanović nastavio i kada je iz kafane krenuo kući.

- Vozio se u vozilu sa diplomatskim tablicama i to vozilo je u jednom trenutku zastalo na raskrsnici kod autobuske stanice. Tada je Jablanović izvadio pištolj i pucao nekoliko puta u vis. Tu je bilo više ljudi koji su ga prepoznali, a bilo je nekolicina dece u blizini samog mesta gde je pucano - rekao je jedan od očevidaca ovog događaja.

Podsećamo da je Aleksandar Jablanović već privođen u policijsku stanicu u Leposaviću.

On je 2017. godine od strane policajaca priveden zbog oružja, tada je kod sebe imao dozvolu za nošenje oružja, a tu dozvolu mu je, što je zanimljivo, izdala policijska stanica u Vučitrnu, iako po zakonu to može da izda jedino policijska stanica u mestu prebivališta.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna