JERKOVIĆ ISKLJUČEN IZ POSLANIKE GRUPE NADA: "On političku scenu pretvara u rijaliti šou"

Tanjug

06. 12. 2022. u 16:53

POSLANIK Aleksandar Jerković je isključen iz poslaničke grupe NADA - Novi DS S - POKS, jer se nije pridržavao elementarnih pravila u funkcionisanju koalicije, poštovanja koalicionih partnera, predsednika i zamenika predsednika poslaničke grupe, saopštila je Informativna služba NADA.

ЈЕРКОВИЋ ИСКЉУЧЕН ИЗ ПОСЛАНИКЕ ГРУПЕ НАДА: Он политичку сцену претвара у ријалити шоу

N.Skenderija

U saopštenju se navodi da s obzirom na kršenje elementarnih principa saradnje i partnerskih odnosa od strane Aleksandra Jerkovića, kao i zbog toga što poslanička grupa nije kompatabilna sa njegovim načinom delovanja u kojem političku scenu pretvara u rijaliti šou, "NADA je odlučila da Jerković bude isključen iz poslaničke grupe NADA - Novi DS S - POKS".

U saopštenju se podseća da je Aleksandar Jerković postao narodni poslanik nakon smrti generala Božidara Delića, sa kojim je koalicija NADA imala odličnu saradnju, poštovajući i uvažavajući njegov lik i delo. Poslanik Aleksandar Jerković, koji je u skupštinu ušao kao poslanik Pokreta “Nema nazad, iza je Srbija” posle smrti generala Božidara Delića, rekao je ranije danas da više nije član poslaničke grupe “NADA-Novi DS S-POKS” i za Tanjug naveo da će ubuduće nastupati kao samostalni poslanik.

Jerković je na konferenciji za novinare rekao da mu je juče, kada je došao na sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o predlogu budžeta za 2023. godinu, saopšteno da je ta poslanička grupa rasformirana i da je formirana nova bez Delićevog pokreta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu