DAČIĆ O KOSOVU I METOHIJI: Srbija je jasno rekla šta su njene crvene linije

Novosti online

03. 12. 2022. u 21:28

MINISTAR spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je svaki predlog dogovora koji ne podrazumeva tzv. Kosovo kao nezavisnu državu i njeno priznanje, odnosno članstvo u Ujedinjenim nacijama, dobra tema i osnova za dalji razgovor, prenosi RTS.

ДАЧИЋ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Србија је јасно рекла шта су њене црвене линије

Foto D. Milovanović

- Prema tome, daleko smo od nekog definitivnog predloga, ali Srbija je jasno rekla šta su njene crvene linije i spremni smo da razgovaramo. Važno je učestvovati u dijalogu - rekao je Dačić.

Napredak u dijalogu Beograda i Prištine on ne vidi bez pritiska na Aljbina Kurtija.

O odlasku u Tiranu na Samit lidera Zapadnog Balkana, predsednik Aleksandar Vučić, kako je rekao Dačić, odlučiće sam, a odluka će biti u interesu Srbije.

Dačić je i ranije poručio da Beograd neće bez borbe dopustiti članstvo Prištine u Savetu Evrope.

- Upozorio sam na kompleksnost pitanja članstva Prištine u Savetu Evrope i napomenuo da članstvo neće proći bez borbe - rekao je on ranije ove nedelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično