SASTANAK VUČEVIĆA I ŠARECA: Zajednički interes za obuku pripadnika vojski Srbije i Slovenije

Novosti online

01. 12. 2022. u 16:12

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević razgovarao je danas u Kremsu, na marginama sastanka ministara odbrane Centralnoevropske odbrambene saradnje u proširenom formatu, sa ministrom odbrane Republike Slovenije Marjanom Šarecom.

САСТАНАК ВУЧЕВИЋА И ШАРЕЦА: Заједнички интерес за обуку припадника војски Србије и Словеније

Foto printskrin instagram/milosvucevic_odbrana

Vučević je izrazio zahvalnost slovenačkom ministru na inicijativi i zalaganju da se Balkanske vojnomedicinske snage (BMTF) finansijski podrže putem Evropskog fonda za mir (European Peace Facility).

Ministar je podsetio da je prilikom nedavne posete načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića Sloveniji potvrđen interes da se obuka pripadnika naše Vojske u planinskim uslovima realizuje na poligonima u toj zemlji.

Vučević i Šarec razmenili su mišljenja i o bezbednosnoj situaciji u regionu sa akcentom na stanje na Kosovu i Metohiji i apostrofirali ulogu KFOR-a u očuvanju mira i stabilnosti u pokrajini.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)