U SEVERNOM delu Kosovske Mitrovice danas je održan veliki narodni skup kod Spomenika knezu Lazaru. Kod spomenika je postavljena bina sa koje su se obratili govornici, cela Kosovska Mitrovica je okićena srpskim zastavama, a na obližnjoj zgradi razvučena je punom dužinom srpska trobojka.

Likos

06.11.2022. 11:09

Takosmo imi kitili i pjevali u Kninu a sad kopamo kanale i na mješalicama izgradujemo Novi Sad i Beograd za deset kilograma krompira cjeli dan.

Ljubo

06.11.2022. 13:31

Бог Помаже Браћо и Сестре и Дјецо На Српском Косову До Христове Побједе Амин

bravo

06.11.2022. 13:42

samo da nase ljude ne presrecu posle ovog mirnog i ponosnog skupa za pravdu i pravo na slobodu, da se mirno i bez incidenata i pretnji razidju i zivi i zdravi stignu svojim kucama..

Dragan Savic

06.11.2022. 13:54

Tuzni su ovi transparenti sa porukama napisanim samo na ćirilici koje samo mi Srbi razumemo! Mi već znamo koliko naš narod teško zivi i zašta se bori. Ako su se obratili svetu trebalo je da se potrude da ih taj svet razume, da postave transparente na engleskom jeziku. Koliko je Srba napadnuto samo u ovoj godini, koliko ukupno proterano, koliko je crkava porušeno, koliko sporazuma pogazeno itd. Secam se kada su Albanci ranije protestovali to je uvek bila predstava za svet. Ovaj naš jadan i napaćen narod nazalost i dalje neće niko moći da čuje i razume.