POLICIJA privremenih kosovskih institucija počela je sinoć u ponoć da primenjuje odluku o preregistraciji vozila sa srpskih registarskih na tzv RKS tablica.

Komentari (4)

UsruljaVonEU

01.11.2022. 08:47

Jadna EU ne može da utiče na Kurtija. Dakle, britanski scenario je počeo da radi. Nemoćna evropa treba samo da vrši pritisak na Srbiju a šiptari treba da prave požare. Srbiji se za uzvrat nudi ništa, odnosno perpektiva … pa da li su ti debili iz EU normalni. Baš zbog tih debila EU će se razbiti na sastavne delove. Englezi i amerikanci kao vodeći spletkaroši odnose pobedu nad najgorom postavom debilskih lidera iz EU. Uskoro pobedom Rusije desiće se takve promene da će sva ta gamad platiti cenu za svoja zlodela. Smrt fašizmu sliboda naradu!!!

SRBIJA

01.11.2022. 10:00

Sad ce Srbija to da resi sa dva saopstenja i opet po starom popustanja,kukanja, jaukanja od nasih politicara i na kraju is malo Evrica resice problem do sledece zakona i tsko u krug do priznavanja.

Tante za tante

01.11.2022. 10:27

Sasvim je regularno da se na svim prelazima u Srbiji zabrani ulaz vozilima sa registracijom tkz drzave Kosovo cije tablice nisu u skladu sa medjunarodnim pravom UN rezolucije 1244.