VUČIĆ O VAŽNIM SASTANCIMA U NEDELJI ZA NAMA: Interesi Srbije i srpskog naroda crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2022. u 11:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" video snimak najvažnijih događaja protekle nedelje i poručio da su interesi Srbije i srpskog naroda, u vremenima sveopštih podela i pretnji, osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa.

ВУЧИЋ О ВАЖНИМ САСТАНЦИМА У НЕДЕЉИ ЗА НАМА: Интереси Србије и српског народа црвене линије око којих никада неће бити компромиса (ВИДЕО)

Foto Tanjug

Vučić je naveo das Srbija gradi dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima deli zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom. 

- I ove nedelje nastavili smo da gradimo i čuvamo našu Srbiju, jedinu domovinu koju imamo. Radimo na putevima jer oni znače napredak, a stanovnicima Raškog i Moravičkog okruga novim putevima stići će i nove investicije i bolji život. Gradimo dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima delimo zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom. O Srbiji i za Srbiju razgovarao sam sa ambasadorima 27 zemalja članica EU, ambasadorom Ruske Federacije i državnim sekretarom SAD - kaže Vučić.

Posebno važna bila je, kako navodi, poseta jednog od najmoćnijih lidera sveta i dragog prijatelja predsednika Ujedinjenih Aarapskih Emirata Mohamed bin Zajeda od koga Srbija uvek može da računa na pomoć, a on na mudar savet.

- Ovo je bila i nedelja u kojoj smo još jednom potvrdili da je članstvo Srbije u EU naše strateško opredeljenje i da radimo na tom putu u cilju boljeg života građana Srbije. U vremenima sveopštih podela i pretnji, interesi Srbije i našeg naroda su osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa - naglasio je Vučić. 

BONUS VIDEO: KARAĐORĐEVO ZVONO ODJEKUJE 210 GODINA - Vožd ga je darovao da bi objavilo slobodu narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (133)

PIKSI I TADIĆ, LICEM U LICE: Evo šta se desilo na treningu fudbalske reprezentacije Srbije! (VIDEO)