ZDRAVSTVENO stanje Ljubomira Mirića (55) iz Lipljana kojeg je u subotu uveče hicem iz vatrenog oružja ispred diskoteke u Gračanici ranio Albanac I. Đ. je - stabilno.

Ljubica

04.10.2022. 13:13

Gde su sada gospodje Viola von Kramon i Anke Konrad, da osude i ove akcije. Teoretski bi trebalo da se isto vrednuju životi Srba i Albanaca, ali na žalost praksa pokazuje nešto drugo.

buki

12.10.2022. 10:19

@Ljubica - Kako da osude akciju koja je od njih i potekla? Jesu li osudili bilo koga za etničko čišćenje Srba iz Hrvatske i BiH? Nisu, nego se sa Ustašama i Muslimanima bore da se to etničko čišćenje Srba dovrši. U Hrvatskoj su pri kraju, u Federaciji Srba skoro da više nema, ostala je još samo Republika Srpska, koja se junački suprostavlja zlotvorima i brani kako zna i ume od agresora. U CG, popis stanovništva neće izvesti sve dok ne budu sigurni da su Srbe uspeli da prevedu u neku drugu naciju. Kad to završe, ostaje im Srbija gde već rovare hiljade raznih Zapadnih plaćenika i rade na rasrbljavanju onih koje Broz za života nije uspeo da napravi jugoslovenima.