U SENCI rata u Ukrajini, još jedan zaleđeni konflikt u Evropi preti da eskalira - na Kosovu, zbog jednostranih poteza samoproglašenih vlasti u pokrajini, ali i podrške EU i SAD ovakvoj politici privremenih institucija, smatra visokopozicionirani francuski političar u francuskoj stranci "Nacionalno okupljanje", poreklom Srbin, Andreja Kotarac.

Komentari (11)

Duško

21.08.2022. 12:42

Ništa to nije novo, amerika i NATO uz pomoć EU-a stvorili su banana republjik. Oni vuku konce i svaki potez je pomno isplaniran uz izričito naređenje šta i kako da se radi. To znaju i deca u vrtiću. Igre bez granica , zato je veoma važno kako će se sve završiti u ukrajini. P.S. I ukrajina i amerika malim slovom za uvek.

Vesna

21.08.2022. 13:37

Zasto nas Ameri lazu i to cine decenijama. Uvlace nad u pokvarene igre i naravno cude se sto smo i mi pokvareni. Ovaj narod je dobar i nragresivan, ali iz nas su svojom poitikom izvukli ono najgore, nicim izazvani

Nevski Aleksandr

21.08.2022. 14:04

Sve to tako. I ovaj gospodin je u pravu i Vičić je u pravu. Ali sve je to džabe. Kosovo nije ni albansko ni srpsko. Nego američko. A ameri samo koriste albanc. Amerika huśka albance na divljanje da bi isprovocirali vojnu reakciju srbije. Misle Rusiju nisu mogli , ajde Srbiju , jer nam se poraz u Ukrajini bliži. Zrena nam hitno jedna pobeda. A Srbija se već jednom predala zaśto nebi joś jednom. Nisu ni svesni koliko greśe. Ali kada se osveste srpska zastava slobode će se već vioriti na kapitolu. I biće kasno. Marinci će pevati srpske pesmice . Samo da rata ne bude. Ali ako ga nametnu, o jadu će se zabavljati i oni i Albanci i nato.

Mija

21.08.2022. 14:44

Dobro rečeno , ništa od UE a dok se Evropa ne reši velikog utjecaja kauboja i ne zatvori sve njihove baze u Evropi. Tek tada se može govoriti o miru i jakoj Evropi. Sve ratove u Evropi u 30 zadnjih godina su napravili kauboji ,van sa njima iz evrope.!!!

Musashi

21.08.2022. 15:27

„Rat u Ukrajini je u stvari rat između dva bloka na teritoriji Ukrajine,“ ako je tako tim prije je i rat u Jugoslaviji bio rat između dva bloka, međutim tada iz Srbije nije bilo povika na Ameriku i NATO.

Vatro Marx

21.08.2022. 16:28

Sve je to nama jasno i poznato da Pristina ima podrsku iz Washingtona i Brisela. Oni su gluvi i slijepi da u srcu Europe se ne postuju ljudska prava, ni za vrijeme Hitlera nisu se rusili na Srpskom grobovima spomenici ovo sto rade Srbiji, Washington i Brisel najveci ( neprijatelji ) i danas kaznu da su sa razlogom bombrdovali Srbiju i Srpsku svijetinju Kosmet. Nazalost agresor NATO je jos jak i stabilan i on se pita kako dalje sa Ksmetom, ne zele da priznaju svoje greske po svijetu i na Kosmetu. Srbin mora istrajati i traziti svoje tlo svoje svijetinju.

naranca

05.10.2022. 23:01

Kakva bre AMERIKA???????????????????Nemacka i siptrski narko lobi......kakve koristi ima Amerika od Siptara nikakve.....Bondstil??????Preskupa i nepotrebna igarcka u slepom crevu EU.100 % Amerikanace ne zna gde je Kosovo.kako su Siptari ziveli u YU i pod Slobom? Kao carevi.Kako sad zive ? Kao prosjaci.Oni i sami to znaju ali ne smeju da kazu zbog demokratije/Hahahahahahahahahahahaha