NEĆEMO DA UČESTVUJEMO U UNIŠTAVANJU SVOJE ZEMLJE: Vučić poručio Kvinti da dolaze u dobroj veri

Novosti online

11. 08. 2022. u 11:53

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić je nakon susreta sa mladim sportistima iz dijaspore odgovarao na pitanja novinara i pričao o pritiscima na Srbiju.

НЕЋЕМО ДА УЧЕСТВУЈЕМО У УНИШТАВАЊУ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ: Вучић поручио Квинти да долазе у доброј вери

Foto: Tanjug

Vučić je poručio Kvinti da dolaze u dobroj veri, ali da nas nateraju da sami učestvujemo u uništavanju svoje zemlje, kako kaže, nemojte ni da sanjate.

- Više puta sam ukazivao na izjave koje pripremaju teren, u kojima valjda žele da me obaveste kako će oni to sve da sprovedu u delo. Ok, kažite nam da pravo ne postoji, da vas ne interesuje Rezolucija 12 44 , kao i pravo UN, koje toliko spominjete kada je sukob u Ukrajini u pitanju, ali kada je u pitanju ovaj deo Evrope i sveta, to vas ne zanima - rekao je Vučić.

- Ja se i dalje nadam da će razum da prevlada. Čim je neko Srbin i za Srbiju, on je kriminalac. Molba ljudima iz Kvinte, ne radite to, ne sanjajte. Nikakve pucnjave nije bilo, ali nećemo dozvoliti nikome da otvara vatru na nas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (36)

ČELO SRPSKE ČEKA DODIKA ILI TRIVIĆEVU: Cvijanovićeva i Šarović imaju najviše šansi da preuzmu funkciju člana u Predsedništvu