SRBIJA se za 10 godina modernizovala, promenila, shvatila da može da bude zemlja uspeha, a ne propasti i pada, poručio je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je svih tih godina u zemlji vladao mir, uz ekonomski napredak.

Komentari (25)

Njanja

27.07.2022. 14:37

Niko nikada nije ostvario rezultate kao što je predsednik Vučić što se tiče napredaka naše zemlje što se tiče ulaganja u infrastrukturu vrtiće škole u subvencije mladima i penzionerima.

Sara

27.07.2022. 15:17

Razvoj Srbije nije stao ni u vremenu korone, ni u vremenu ukrajinske krize, grade se autoputevi, otvaraju nova radna mesta, imamo stabilne finansije i pratimo svoj evropski put! Vucic je uspeo ono o cemu mnogi sanjaju!

Kala

27.07.2022. 18:38

Srbija nikada nije bila ponosnija. Vucic je ponosan a ponosni smo i mi gradjani Srbije. Na svoj izbor, na svoj glas, na dela. Sav trud i naporni rad Vucica se svima nama isplatio i ako se se mnogi smejali dok su to bile vizije i planovi. Vucic je Srbiji podigao ugled u svetu. Srbija je postala brend. Zemlja koja je na listi omiljenih za turizam i posetu. Beograd je postao metropola a Srbija je izgradjena industrijski, infrastrukturno, gradjevinski. Ekonomski je ojacala. Vojno stala opet na svoje noge.

Darko

27.07.2022. 19:20

Srbija se modernizovala mnogo - od školstva, preko zdravstva, saobraćajne infrastrukture i još mnogo drugo čega. Mnogo fabrika je otvoreno, sve to je za pohvalu.

Ivana

27.07.2022. 23:18

I građani su ponosni na predsednika koji zadaje domaći zadatak u vođenju države ostalima. Svi možemo samo da se ponosimo našom Srbijom koja će tek da napreduje u svakom pogledu.