MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarisao je navode ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović da ne podržava njegove izjave o Hrvatskoj i odluku da od sada hrvatski zvaničnici moraju posebno da najave i obrazlože posete Srbiji.

Bonaparta

18.07.2022. 20:24

Ministarka Mihaijlović je veoma isftustrirana saznanjem da od mesta predsednice vlade, gde sebe vidi odavno nema ništa, a i od minidtarske fotelje takođe želi da omalovaži sve iz SNS a, jer poraz za nju nije opcija. Pozicije koje je očekivala manje više, ali ode velika lova iz njenih ruku, e to ne može da podnese.

Vlad

18.07.2022. 22:31

Vuline Care! Ministre nad ministrima jedini koji sta god da je radio u vladi ove drzave niko mu nije bio ravan. Svim srcem se nadam da ce ostati na ovoj funkciji i u buducoj vladi jer mu stoji kao saliveno.

Ivanka Nećak

19.07.2022. 08:40

Šta će ekonomista u sektoru energetike.U šta se ona razume,nije mi jasno,to nije njen resor,ekonomija i energetika nemaju nikakve veze.U ostalom šta će ona u vladi,počela je da preteruje u svemu.

Aleksa

19.07.2022. 10:12

Cestitke gosp. Vulinu za komentar o neoustaskoj danasnjoj evropskoj Hrvatskoj nakaznoj drzavi. Jasno je da ministarka Mihajlovic radi samo za svoj djep a protiv interesa Srbije. Zelim Ministru Vulinu da nastavi rad koji sada obavlja.

Sara

19.07.2022. 15:22

A što bi njeno mišljenje uopšte bilo važno?! Samo nikako da razumemo odakle jedna toliko "antiprotivna" osoba u vladi ove zemlje...Ovo nije Srbija koju vode Tadić i njegovi pajtosi koji se klanjaju pred uništiteljima i koljačima...Poznato je već koliko gospođa zastranjuje u svojim mišljenjima...A posebno ovo o genocidnosti srpskog naroda zaslužuje pažnju...Jel po ta svoja razmišljanja ide u neku od ambasada? Tako deluje...

Dragan Kojovic

19.07.2022. 17:25

Има много дивних људи у овој земљи, а и ван ње, чије бих мишљење волео да чујем, а и деловање да видим, али им се не пружа прилика јер нису на изборним листама. На изборним листама углавном се налазе људи неискусни у ономе чиме се баве. Зато је ова расправа неозбиљна и досадна, служи само да подгрева страсти двеју лажно зараћених страна "на врху ланца исхране".