RUSKI mediji, portali i televizijske emisije, prenele su kao glavnu vest reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o situaciji o Ukrajini.

Nina

14.07.2022. 21:30

Činjenica je da je naš predsednik vrlo cenjen u svetu , među narodom i liderima, čovek koji ima svoj stav, principe i koji se ne ustručava da saopšti istinu!

Lucky

14.07.2022. 22:05

Lupetanje na veliko!!!! Briga nekog za Ukrajnu mnogo. Ona je samo izgovor da se zapocne s nekim vecim okrsajima u koje bi se uklucile drzave koje nemaju atomslo naoruzanje. Naravno da je to plan USA i na tome radi preko NATOa i EU!!! Amerikancima je mnogo potreban veci oruzani sukob ali,daleko od USA. Evropa im je bas kao kec na jedanaest. Samo ne sva ,naglasavam. Dolaze u obzir sve bivse drzave SSSR a ,kao i atlanskog saveza! I sto vise da se unisti Rusija po cenu cele istocne Evrope! Pored ovakvih Evropskih lidera to je lako ostvarivo ,jer su glupi svi do jednog. Jedini spas za evropu a i dobar deo Rusije je ,ukljucivanje Kine da pripoji Tajvan ali i savez s Juznom amerikom kao i njeno naoruzavanje.To bi jedino zaistavilo USA u svom djavolskom planu!!! Svet mora da se pametuje i da vidi odakle mu preti opasnost a to je USA i nju treba sankcionisati od strane svih drzava sveta. Propali bi za 6 meseci!